Meizu Note 9 orta segment telefonları piyasadan silecek! - Haberler - indir.com

Meizu Note 9 orta segment telefonları piyasadan silecek!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-07 09:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Meizu, orta segmente yönelik geliştirdiği yeni modeli Note 9 resmen tanıttı. İşte yeni model ile ilgili detaylar. 

Meizu 16'dan etkileyici test sonuçları

Meizu Note 9 Tasarım Görseli PaylaşıldıMeizu Note 9 Tasarım Görseli Paylaşıldı

Son dönemlerde artan bir kullanıcı grafiğine sahip olan Meizu, cihazlarındaki donanım kalitesini artırdığı gibi uygun fiyat politikasından vazgeçmiyor. Marka tarafından yapılan yeni açıklamalarda ise yeni bir modelin tanıtımı resmen gerçekleştirildi. Meizu note 9 adı verilen yeni model; fiyatı ve özellikleri ile dikkat çekerken orta segmentin en güçlü versiyonlarından bir tanesi olduğunu şimdiden göstermiş oldu.

Meizu Note 9’a ilk bakış

Cihaza ilk bakış itibarıyla en çok dikkat çeken detay damla çentikli bir ekran. Yüzde 89 ile ekran gövde oranı yakalamayı başaran marka 4000 mAh kapasiteli bataryasıyla da gün boyunca sorunsuz bir kullanım hedefliyor. Üstelik ana kamerasındaki 48 megapiksel çözünürlüğündeki donanım göz önünde bulundurulduğunda markanın kamera konusunda da taviz vermediği ve görüntü kalitesi isteyen kullanıcıların da rahatlıkla orta segmentte ki bu cihazı tercih edebileceği görülüyor.

Cihazda kullanılan işlemci ise Snapdragon 675 versiyonu. Özellikle orta segmentte Qualcomm 600 serisi büyük bir popülerlik yakaladığı gibi bu serinin en güçlü modellerinden bir tanesi olan Snapdragon 675 telefonun performansını üst seviyeye çekebilecek düzeyde. Tüm bu ilk özellikler göz önünde bulundurulduğunda da telefon orta segmentteki bir cihaz için oldukça etkileyici durumda

Meizu Note 9 özellikleri neler?

Note 9 için yapılan tanıtımlara göre cihazda yer alan teknik özellikler ve donanımlar ise şöyle;

  • Qualcomm Snapdragon 675 işlemci
  • 4GB/6GB RAM, 64GB/128GB depolama
  • 6.2 inç Full HD+ ekran
  • 48MP, f/1.9 diyafram, Samsung GM1 sensör + 5MP çift arka kamera
  • 20 MP ön kamera
  • 18W hızlı şarj destekli 4000mAh batarya
  • Android 9.0 Pie işletim sistemi

Note 9 kaç para olacak?

Cihaz için marka tarafından üç farklı versiyon satışa sunulacak. En düşük model 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı sunacağı gibi 200 dolarlık bir etiket fiyatına sahip olacak.

Orta versiyonu ise 6 GB RAM 64 GB depolama alanı sunacak ve 240 dolardan satılacak.

En üst model olarak sayılabilecek diğer versiyonu ise 4 GB RAM ile 128 GB depolama alanına kullanıcılara sunacak ve yine bu modelin etiket fiyatı da 249 dolar olacak. Cihazın Türkiye ve benzer pazarlarda ek vergilerle satılacağını da hatırlatalım.

Meizu 16 Plus Sound Color Edition duyuruldu. Bakın nelerle geliyor 



PAYLAŞ