Meizu Note 9 Modeli Hakkında Resmi Bilgiler - Haberler - indir.com

Meizu Note 9 Modeli Hakkında Resmi Bilgiler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-08 17:55:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Ülkemizde de resmi satışları bulunan markalardan olan Meizu’nun yeni akıllı telefon modeli olan Note 9 cihazı hakkında bazı resmi bilgiler yayınlandı. Çin’in başarılı ve yükselişte olan marka isimlerinden olan Meizu’nun yeni modeli bir süredir bekleniyordu. Resmi olarak ortaya çıkan bilgilere göre Meizu’nun Note 9 adlı bu yeni modelinin Snapdragon 6150 işlemcisinden gücünü alması bekleniyor. Snapdragon 680 veya 685 olarak da adlandırılması beklenirken bu işlemci 11 nm üretim sürecine sahip durumda. Bu işlemci ile beraber cihaz orta üst segment bir model olmayı başarırken, cihazın arka kamerası ile de ön plana çıkması bekleniyor. Buna göre 48 megapiksellik bir arka kamerayı bu modelde göreceğiz. Kamera sisteminin ikili veya üçlü olması beklenirken cihazda 6.15 inçlik Full HD+ bir ekran bizleri karşılayacak.

Meizu Note 9 Hakkında Bilinenler

Meizu'nun Yeni X8 Modeli Stok Sorunu YaşıyorMeizu'nun Yeni X8 Modeli Stok Sorunu Yaşıyor

3600 mAh bir batarya değerine sahip olacak olan bu model kutu içinden Android Pie işletim sistemine sahip olarak çıkacak. Taslak tasarıma göre modelin ekran tarafında bir çentik kullanması bekleniyor. Modelin yenilikçi tasarımı ile beraber çerçevesiz bir ekrana sahip olması ve küçük bir su damlası çentik yapısıyla gelmesi bekleniyor. Bu kapsamda model oldukça şık olmayı başarırken, fiyatıyla da dikkat çekmesi bekleniyor. Bildiğiniz üzere Meizu ülkemiz pazarına geçtiğimiz ay ile beraber resmi olarak giriş yapmıştı. Birçok online site üzerinden model resmi olarak satın alınabilirken bu modelin 64 GB olan versiyonunun 3499 TL seviyesinde ve 128 GB model versiyon için ise 4299 TL satış fiyatı olması bekleniyor.

%91 Ekran Gövde Oranlı Meizu 16 Tanıtıldı

Satış rakamları pek uygun bir etiket olarak gözükmese de orta – üst segment bir model arayanlar için tercih edilebilecek en şık modellerden birisi Meizu Note 9 cihazı olacak diyebiliriz.  


Meizu 16s Çentiksiz Full Ekrana Sahip OlacakMeizu 16s Çentiksiz Full Ekrana Sahip Olacak
%91 Ekran Gövde Oranlı Meizu 16 Tanıtıldı%91 Ekran Gövde Oranlı Meizu 16 Tanıtıldı
Meizu C9 ve Meizu T6 Modelleri TanıtıldıMeizu C9 ve Meizu T6 Modelleri Tanıtıldı

PAYLAŞ