Meizu modelleri için Android 10 kapalı Beta güncellemesi yayımlanmaya başladı - Haberler - indir.com

Meizu modelleri için Android 10 kapalı Beta güncellemesi yayımlanmaya başladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-26 21:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli akıllı telefon üreticisi olan Meizu tarafından geçtiğimiz ay 21 Haziran da gerçekleştirilen açıklamaya göre güncelleme takvimi kapsamında 21 Temmuz ile beraber Android 10 adaptasyon süreci resmen başlamış oldu. İlk etapta söz konusu güncellemenin Çin bölgesinde başlatıldığını söyleyelim. Güncelleme şuana kadar 16S ve 16S pro modelleri için yayınlanmış durumda. Normal takvime göre 16 TH ve 16 TH Plus modelleri de söz konusu güncellemeyi alacaklardı. Ancak yaşanan teknik sorunlardan ötürü güncelleme şimdilik ertelendi. Yine şirket tarafından yapılan açıklamaya göre güncelleme bu hafta içinde iki modele de gelmiş olacak.

Meizu’nun Çin bölgesi için başlatmış olduğu Android 10 kapalı beta programına kayıtlar 31 Temmuz’a kadar devam edecek. Dileyen kullanıcıların ise hala kayıt olma şansı bulunuyor.

Meizu 17 özel bir Samsung ekran ile gelecekMeizu 17 özel bir Samsung ekran ile gelecek

Meizu serisi için Android 10 güncellemesi başlatıldı

Söz konusu program kapsamında 16s Pro, 16s, 16 th Plus, 16th, 16T, 16Xs, 16X, Note 9, Note 8 ve 8X modelleri Android 10 güncellemesi alacaklar. Bu hafta ise yine yukarıda belirtildiği gibi 4 model olan 16S, 16S Pro, 16 Th ve 16 Th plus modelleri ise önümüzdeki hafta Temmuz ayının son haftasında ise kalan modeller güncelleme alacak. Meizu şirketi bu güncelleme ile beraber birçok yeniliği kullanıcılarına sunacak. İlk etapta sistem içinde Flyme 7 Çin sürümlerindeki gece modu tam olarak yenileniyor

Artık Dark yani koyu mod olarak adlandırılacak. Bu Android 9 ve Android 10 sürümünde yer alan Dark MOdun, Flyme sistemine entegre edilmiş hali olacak diyebiliriz. Flyme’nin kendi gece modu tam olarak koyu değildi. Ancak yeni sürümle beraber tam koyu bir şekilde kullanım mümkün olabilecek. Bu durumda en çok AMOLED ekranlı Meizu akıllı telefonların içine yarayacak. Bunun haricinde Meizu 16S Pro modeline 90 Hz ekran yenileme özelliği güncelleme ile beraber getirilmiş durumda. Bu güncellemeyle beraber Çift kablosuz ağ hızlandırma özelliği geliyor. Bununla beraber 2.4 GHz veya 5G ağlarına aynı anda sorunsuz geçişler yapabileceksiniz. Bu özellik daha çok oyunlardaki gecikmeyi en aza indirip, video izlerken ise yükleme hızını artıracak.


Meizu 17 serisinin fiyatı sızdırıldıMeizu 17 serisinin fiyatı sızdırıldı

PAYLAŞ