Meizu M9 Note'un özellikleri, çıkış tarihi ve fiyatı ne? - Haberler - indir.com

Meizu M9 Note'un özellikleri, çıkış tarihi ve fiyatı ne?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-23 14:05:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon üreticisi Meizu, Zero’yu yeni bir butonu veya portu olmayan bir akıllı telefon olarak duyurdu. Herkesin dikkatini fazlasıyla çekmeyi başaran bu akıllı telefon, Şubat ortasında resmiyet kazanması beklenen diğer bir akıllı telefon ise Meizu M9 Note olacak. Akıllı telefon fiyat, performans özellikleri ile herkesin dikkatini çekmeyi başaracak. Hadi bu haberimizde Meizu M9 Note’un fiyatı, özellikleri ve çıkış tarihi hakkında sizleri bilgilendirelim.

Ana sensörü 48 Megapiksel Samsung GM1 olan ve 2 adet arka kameraya sahip olan Meizu M9 Note 0,8 um piksel büyüklüğünde bir sensör ile kullanıcıların karşısına çıkmak için hazırlanıyor. Cihazın kamerasında 4/1 piksel gruplama özelliği kullanılacağı için piksel boyutuna 1,6 um olarak hesaplamanızı tavsiye ediyorum. Aksi takdirde kameranın varsayılan görünte çözünürlüğü 48 Megapiksel değil 12 Megapiksel olacak. Meizu’nun kurucusu olan Huang Zhang ise bu bilgiyi doğrulayarak,M9 Note’un Qualcomm Snapdragon 675 yonga seti tarafından destekleneceğinin de altını çizdi. Bu 11 nm’lik üretim süreci üzerine kurulmuş olan çipset ve Kryo 460 CPU çekirdeğini ve aynı zamanda Adreno 612 GPU’sunu barındırdığını görüyoruz. SD675, AnTuTu testinde 170 bin puan almaya hak kazanan cihaz, bu sebepten ötürü kesinlikle orta – üst segmente ait bir akıllı telefon olacak.

Meizu C9 ve Meizu T6 Modelleri TanıtıldıMeizu C9 ve Meizu T6 Modelleri Tanıtıldı

Meizu Note 9 modeli hakkında resmi bilgiler

Cihaz hangi tarihte piyasaya girecek?

Akıllı telefon üreticisi Meizu’nun M Note serisi, Redmi Note serisi için her zaman en başta gelen rakip olmuştur. Şimdilerde yeni duyurulmaya başlanan Redmi Note 7, son günlerde herkesin ilgisini çekmeyi başardı doğrusu. Bu zamana kadar gösterdiği başarılı performansı, batarya ömrü ve en önemli olanı da kamera özellikleri ile baş edecek herhangi bir rakibi ortaya çıkmamıştı. Fakat, Meizu M8 Note’un Şubat ayında gelmesi ile tüm bu algılar değişecek gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde bir Weibo kullanıcısı Meizu M9 Note’un Şubat ayın ortasında Pekin’de akıllı telefon pazarına gireceğini ifade etti.


Meizu Note 9 Modeli Hakkında Resmi BilgilerMeizu Note 9 Modeli Hakkında Resmi Bilgiler
Meizu Note 9’un teknik detayları netleştiMeizu Note 9’un teknik detayları netleşti

PAYLAŞ