Meizu Flyme 8 OS çıkış tarihi açıklandı - Haberler - indir.com

Meizu Flyme 8 OS çıkış tarihi açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-09 15:03:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Yazılım

Çinli teknoloji firmaları arasında olan Meizu geçtiğimiz aylarda Meizu 16s’i kullanıcılarına sunmuştu. 5G teknolojisini kullanan markalar arasına gireceği iddia edilen Meizu’nin ilk 5G altyapısını Meizu 17’de kullanacağı sızdırılmıştı. Muizu’nin arayüzü Flyme 8 OS’la ilgili de sızıntılar gelmeye başladı. Peki Meizu Flyme 8 OS’ta kullanıcıları neler bekliyor? 

Android işletim sisteminden gücünü alan Flyme oldukça büyük bir başarıya sahip. Meizu’da geliştirdiği her Flyme sürümünü cihazlarına dağıtmak konusunda oldukça hassas ve başarılı bir yol izliyor. Bildiğiniz üzere Flyme geçtiğimiz sene kararlı sürüme geçerek Flyme 7, Andorid Nougat’ı kullanmaya başlamıştı. 

Meizu 16s'in AnTuTu Skoru Belli OlduMeizu 16s'in AnTuTu Skoru Belli Oldu

Flyme 7 kullanıcılarını etkilemişti 

Meizu M9 Note'un özellikleri ortaya çıktı

Flyme 7 ilk kullanıcılarla buluştuğunda Meizu M6, M6 Note ve Pro 6 Plus cihazlarını destekliyordu. Arayüz akıcılığı ve kullanım performansı oldukça başarılı olan Flyme 7’nin eski sürüme göre daha başarılı optimizasyonlara sahip olduğu da gözle görülür bir farka sahipti. Donanımıyla kullanıcıların takdirini kazanan yeni sürümde gecikmelerinde ortadan kalkması oldukça etkiliydi. 

Meizu’nun kullanıcılar tarafından büyük bir beğeniyle karşılanan Flyme 7’sinin yapay zeka algoritmasına sahip olduğunu da hatırlatmakta fayda var. Meizu’nun eski sürümündeki yeniliklere göz attığımızda, yeni sürüm olan Flyme 8 OS’ta kullanıcıları nasıl yenilikler beklediği aşağı yukarı b elli oluyor. 

“Xiamishka” adını taşıyan bir Twitter kullanıcısı konuyla ilgili olarak bir Tweet paylaştı. Meizu’nun Flyme 8 OS’la ilgili bir posterini paylaşan Xiamishka’nın paylaştığı bilgiye göre yeni sürüm 13 Ağustos’ta kullanıcılara dağıtılmaya başlanacak. 

 

 


Merakla Beklenen Meizu 16XS Özellikleri ve Fiyatı Belli OlduMerakla Beklenen Meizu 16XS Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu
Meizu 16S Pro ilk kez satışa çıktıMeizu 16S Pro ilk kez satışa çıktı

PAYLAŞ