Meizu E3 özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Meizu E3 özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-13 19:50:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Akıllı Telefonlar

Meizu'nun E3 akıllı telefonu hakkında bazı detayları kullanmak isteyenler için derledik. Cihazda bir çok firmanın amiral gemisi olarak tabir edilen cihazlarında kullandığı bir sensör yer alıyor. Orta seviyeli bir telefon olma özelliğine sahip olan E3 oldukça iddialı bir sistemle donatılmış.

Çinli firma  Meizu, amiral gemisi olarak nitelendirdiği cihazını sene sonunda duyurma kararı almıştı. Sene sonuna kadar yer alan bu süreyi boş geçirmemek adına bazı giriş ve orta seviye cihazlarını piyasaya sürüyor. Önümüzdeki hafta bir etkinlik yapacak olan firma E3 adındaki iddialı akıllı telefonunu tanıtacak.  Xiaomi Redmi Note 5 Pro rakibi olarak görünen Meizu E3 6 inçlik IPS ekranda 2160x1080 piksel çözünürlük sunan telefon rakibi gibi Snapdragon 636 yonga setinden gücünü alıyor. Bu sayede sınıfında performansıyla öne çıkmaya çalışacak. 

4GB RAM ve 6GB RAM seçeneği sunan modelin 32GB/64GB/128GB depolama kapasitelerine sahip olacağı belirtiliyor. Arka kısımda ZenFone 5 serisinde de yer alan z güçlü 12MP çözünürlüğünde Sony IMX363 ana sensör ve 20MP çözünürlüğünde yardımcı sensör yer alırken ön kısımda da 8MP çözünürlüğünde bir sensör yer alıyor.  3300mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olan akıllı telefonun kenar kısmında parmak izi okuyucusu var. 330 dolar gibi bir fiyata piyasaya sunulması beklenen cihazın özellikler Kamera kısmına odaklanılmış. Şirket E3'ün oldukça iyi bir performans sergileyen bir kamerası olmasını istiyor.





PAYLAŞ