Meizu da kutusundan şarj aletini çıkarıyor - Haberler - indir.com

Meizu da kutusundan şarj aletini çıkarıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-01 13:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Meizu, henüz kısa süre önce 2 Mart tarihinde Flyme 9 konferansı, 3 Mart tarihinde ise Meizu 18 serisinin lansmanını yapacağını duyurmuştu. Paylaşılan posterler ile beraber standart modelin Snapdragon 8XX yonga seti ile geleceğini görmüştük. Serinin pro modelinde ise Snapdragon 888 işlemcisinin güç vermesi bekleniyor. Diğer yandan Pro modelde yer alan UFS 3.1 depolama birimi ve LPDDR5 bellek ile modelin tam bir amiral gemisi cihaz olduğunu ifade edebiliriz. Ortaya çıkan yeni postere göre cihazın selfie kamerası ile alakalı önemli detaylar ortaya çıkmış oldu.

Meizu 18 serisi iddialı özellikler ile geliyor

Meizu modelleri için Android 10 kapalı Beta güncellemesi yayımlanmaya başladıMeizu modelleri için Android 10 kapalı Beta güncellemesi yayımlanmaya başladı

Meizu Technology, resmi olarak Meizu 18 Pro’nun 44 MP çözünürlüklü ön kameraya sahip olacak bir poster ile paylaştı. Weibo’da paylaşılan bu poster sonrasında kameranın 3.8 mm çapında olduğu şirketin onayından geçiyor. WHYLAB kaynakları, pro modelin selfie kamerasının Rainbow Soft algoritması tarafından da destekleneceğini söylüyor. Cihazın ön kamerasının ise yüksek MP’e sahip olmasının yanı sıra kaliteli bir sensör ile gelmesi oldukça önemli oluyor. Bu iki özelliğin dengelenmesi noktasında ise ön kamera noktasında iyi bir deneyim ve kalitenin sunulması bekleniyor.

Meizu 18 serisi hakkında ortaya çıkan bilgiler artmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün serinin Pro modelinin 6.2 inç büyüklüğünde 2K çözünürlüklü bir ekran ile geleceği ortaya çıkmıştı. Bununla beraber taban modelin de aynı boyuta olacağı poster ile kesinleşti diyebiliriz. Qualcomm’un 3D Sonic adlı yeni nesil ultrasonik parmak izi okuyucusu da cihazlarda yer alacak. Resmi açıklamalara göre 36W hızlı şarj destekli 4000 mAh batarya ile geleceği düşünülüyor. Pro modelde ise 40W hızlı şarj destekli 4500 mAh’lik bir batarya barındıracak. Modelin 3 Mart’taki tanıtımı ile beraber tüm detayların resmileşmesi bekleniyor.


Meizu POP2s tam kablosuz kulaklık tanıtıldıMeizu POP2s tam kablosuz kulaklık tanıtıldı
Meizu 18 Max hakkında ilk sızıntılarMeizu 18 Max hakkında ilk sızıntılar

PAYLAŞ