Meizu 18 Max hakkında ilk sızıntılar - Haberler - indir.com

Meizu 18 Max hakkında ilk sızıntılar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-06 14:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Meizu 18 Max ile ilgili ortaya çıkan bir afişte cihazın özellikleri kendisini gösterdi. Geçtiğimiz mayıs ayı içerisinde Meizu 17 model ailesini kullanıcılar ile buluşturan firma, yakın zamanda bir modeli daha piyasaya sürecek.

Modelin özelliklerine bakıldığı zaman, bir amiral gemisi modelinde yer alan özelliklerin yer aldığı görülüyor. Model, son zamanlarda akıllı telefonlarda dikkat çeken özelliklerden birisi olan 120W hızlı şarj desteğine sahip olacak.

Samsung Galaxy Z Fold 2 temelli W21 5G tanıtıldıSamsung Galaxy Z Fold 2 temelli W21 5G tanıtıldı

Meizu 18 Max özellikleri

Çin'in en fazla kullanılan sosyal medya platformlarından birisi olan Weibo'da, akıllı telefonun yeni modeli hakkında sızıntı bir görsel yayınlandı. Model, 5G bağlantı teknolojisine sahip olarak piyasaya çıkacak. Özelliklere bakıldığı zaman 3K OLED ekran dikkat çekiyor. Ancak ekranın çözünürlüğüne dair bir bilgi henüz bulunmuyor.

Meizu 18 Max özellikleri arasında Snapdragon 875 işlemci yer alıyor. Bu işlemci önümüzdeki ay başında, üreticisi Qualcomm tarafından duyurulacak. İşlemcinin sızdırılan bilgilerinde 4 adet Cortex-A55, 3 adet Cortex-A78 ve 1 adet Cortex-X1 çekirdekler bulunuyor. Bu çekirdekler de sırasıyla 1.8 GHz, 2.42 GHz ve 2.84 GHz çalışma hızına sahip.

Yeni modelin RAM ve depolama alanı miktarına dair bir bilgi yok. Fakat LPDDR5 ve UFS 3.1 bilgisi afişte görülmüş durumda. Modelin 64 Mp ZEISS ana kamera ve 32 Mp ön kameraya sahip olması bekleniyor.

Modelin şarj konusunda oldukça iddialı olduğunu söylemek de mümkün. Çünkü bu yeni modelde 120W hızlı şarj ve 45 kablosuz hızlı şarj desteği bulunuyor. Fakat bu özelliklerin henüz kesinleşmediğini belirtmek gerekiyor. Bu nedenle modelin tanıtımı sırasında farklı özelliklerin gelebileceği belirtiliyor.



PAYLAŞ