Meizu 17'nin Snapdragon 865 ile gelecek - Haberler - indir.com

Meizu 17'nin Snapdragon 865 ile gelecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-06 15:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Qualcomm şirketi tarafından üretilen Snapdragon 865 mobil platformunun aktarılmasının ardından, Çinli akıllı cihaz üreticisi Meizu, gelecek içerisinde sunmayı planladığı Meizu 17'de bu işlemci sistemini kullanacağını açıkladı. Qualcomm'un adından oldukça söz ettiren amiral gemisi Snapdragon 865'in resmi olarak duyurulmasının ardından, akıllı cep telefonu üreticileri de üretmiş oldukları cep telefonlarında bu işlemci sistemini kullanmak üzere harekete geçtiler bile. Hızla harekete geçen şirketlerden biri de Çinli üretici Meizu oldu. 

Meizu 16S Pro ilk kez satışa çıktıMeizu 16S Pro ilk kez satışa çıktı

2020'nin ilk çeyreğinde sunulacak

Qualcomm şirketinin yeni amiral gemisi Snapdragon 865'i tanıtmasının ardından harekete geçen akıllı cihaz üreticiler gelecek yıl piyasaya sürmeyi planladıkları cep telefonlarında bu işlemci sistemini kullanacaklarını açıklamaya başladı. Bu şirketler arasında Çinli üretici Meizu'da bulunuyor. 2020 yılının ilk çeyreğinde yani ilk bahar ayında tanıtımı yapılması planlanan Meizu 17, Snapdragon 865 ile gelecek. Akıllı cihaz üreticisi Meizu, Çin sosyal medya ağı olan Weibo üzerinden paylaştığı bir gönderide Meizu 17 adlı ürünün dahili 5G model ile beraber aynı zamanda Snapdragon 865 yonga seti ile beraber geleceğini duyurdu. Bu iki önemli bilgi dışında Meizu'dan cihaz hakkında henüz bir bilgi gelmedi. 

Söz konusu paylaşımda "2020 ilkbaharında görüşmek üzere" ifadesi yer alıyor. Bu ifaden Meizu 17 modelinin Mart ayından önce tanıtılmasının beklenmemesi gerektiği anlamı ortaya çıkıyor. Söz konusu bu akıllı cihazın rakiplerine göre çok daha uygun bir fiyat ile karşımıza çıkacağı da sızan bilgiler arasında yer alıyor. Teknolojik gelişmeler baktığımızda yeni yılda birçok cihaz ile karşılaşacağız gibi gözüküyor. 

 


Meizu Note 9 Tanıtıldı: Özellikleri ve FiyatlarıMeizu Note 9 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatları
Meizu Flyme 8 OS çıkış tarihi açıklandıMeizu Flyme 8 OS çıkış tarihi açıklandı
Meizu'nun 3 kameralı amiral gemisi Meizu 16s Pro tanıtıldıMeizu'nun 3 kameralı amiral gemisi Meizu 16s Pro tanıtıldı

PAYLAŞ