Meizu 17 serisinin fiyatı sızdırıldı - Haberler - indir.com

Meizu 17 serisinin fiyatı sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-08 17:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Türkiye pazarında resmi olarak bulunan akıllı telefon markası Meizu’nun yeni modelleri olan Meizu 17 ve 17 Pro modellerinin fiyat detayları ortaya çıktı. Resmi olarak 8 Mayıs bugün tanıtılması beklenen şirketin bu yeni amiral gemisi modelleri Meizu 17 ve 17 Pro modelleri için bir süredir sızıntı detayları geliyordu. Gerçekleştirilen yeni sızıntıya göre ise normal modelin başlangıç fiyatının 563 dolar ve Pro cihazın ise başlangıç fiyatının 704 dolar olacağı ortaya çıktı. Fiyat performans noktasında iddialı olması beklenen bu modellerin son olarak teknik özellikleri ortaya çıkmıştı. Şirketten gelen resmi paylaşımlara göre ise 17 Pro’da 27W gücünde hızlı şarj kablosuz şarj desteği yer alıyor. Modellerin kablo üzerinden 40W hızlı şarj desteği de yer alıyor.

Meizu 17 serisinin fiyatları ortaya çıktı

Meizu 17 ailesinin beşli kamera sistemiyle geleceği netleşti!Meizu 17 ailesinin beşli kamera sistemiyle geleceği netleşti!

Modeller bünyesinde Samsung imzalı 90 Hz Super AMOLED ekran paneli ile gelecekler. Donanım tarafında ise Snapdragon 865 işlemcili olacak cihazların Türkiye’de de yer alması be satışta olması bekleniyor. Modeller arasında genelde dört temel fark bulunuyor. Bunlar ise genel olarak tasarım ve donanım alt yapısı üstüne kurulan modellerden olan 17 Pro, sahip olduğu mCharge adlı hızlı kablosuz şarj özelliği ile dikkat çekiyor. Diğer yandan telefonun LPDRR5 RAM kullandığı da biliniyor. Cihaz ayrında arka yüzeyde seramik kullanması ile fark yaratıyor. Bu noktada Pro model adı gibi sahip olduğu özellikler ve detaylar ile Premium hissi vermeyi hedefliyor.

Modelin görüntülüme tarafına baktığımızda ise bir fark da orada bulunuyor. 17 Pro modelinin arka yüzeyinde 3D derinlik sensörü de bulunuyor. Bu söz konusu derinlik algılama sensörü ile modelin çok daha iyi bir portre modu sunması bekleniyor. Meizu 17 Pro, serinin yıldız akıllı telefonu diyebiliriz.


Meizu 17'nin resmi görseli yayınlandıMeizu 17'nin resmi görseli yayınlandı
Meizu 17 özel bir Samsung ekran ile gelecekMeizu 17 özel bir Samsung ekran ile gelecek

PAYLAŞ