Meizu 16s'in AnTuTu Skoru Belli Oldu - Haberler - indir.com

Meizu 16s'in AnTuTu Skoru Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-16 16:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Fiyat performans ürünleri ile ön plana çıkan telefon üreticisi Meizu, henüz geliştirilme aşamasında olduğu bilinen Meizu 16s modelinin AnTuTu skorları ortaya çıktı. Son zamanlarda Çinli üreticilerin büyümesini görmeye devam ederken, bu isimlerden birisi de Meizu oluyor. Şirketin yeni amiral gemisi modeli Meizu 16s cihazına dair detaylar gelmeye devam ederken, şimdi ise AnTuTu puanları gözüktü. Meizu’nun sistem mühendisi olarak görev yapan ismi Hong Hansheng tarafından paylaşılan detaylara göre Meizu 16s’in bir önceki AnTuTu sızıntısına göre %5’lik bir puan artışı olduğunu görüyoruz.

Meizu 16s AnTuTu Skoru

Meizu Note 9 orta segment telefonları piyasadan silecek!Meizu Note 9 orta segment telefonları piyasadan silecek!

Cihazın bir önceki sızıntıya göre AnTuTu skorunun artması bazı yazılım optimizasyonlarının geliştirildiğini gösteriyor. Bu sebeple Meizu 16s cihazının en üst performansının bu skorlar doğrultusunda olmayacağı ifade ediliyor. Ancak bu skora göre Kirin 980, Snapdragon 855 ve Exynos 9820 gibi işlemcilerden gücünü alan birçok akıllı telefonu geride bıraktığı açık bir şekilde gözüküyor. Yeni amiral gemisi Meizu 16s’in tasarım detaylarında ise Meizu 16 ile benzerlik göstereceği tahmin ediliyor. Sızdırılan bazı detaylara göre ise cihazın 18.6:9 en boy oranla gelmesi ve tasarım anlamında bazı değişikliklerin olabileceği belirtiliyor.

Belli olan donanım detaylarında ise cihaz 6 GB RAM belleğinin olması bekleniyor. Ekran tarafında Meizu 16s’in 6 ile 6.2 inç arasında bir büyüklüğe sahip olması bekleniyor. Bakalım Meizu’da tıpkı Huawei ve Xiaomi gibi beklediği çıkışı gerçekleştirebilecek mi göreceğiz.  


Meizu 16S antutu puanları dikkat çekiyorMeizu 16S antutu puanları dikkat çekiyor

PAYLAŞ