Meizu 16S Pro ilk kez satışa çıktı - Haberler - indir.com

Meizu 16S Pro ilk kez satışa çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-08 14:32:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Meizu 2019 senesinde amiral gemisi cihazlarıyla ön plana çıkan markalar arasına girmeyi başardı. Geçtiğimiz gün Çinli bir alışveriş sitesinde ise Meizu’nun 16s modelinin yeni bir versiyonu olan Meizu16s Pro’nun fotoğrafının yayınlanmasıyla, markanın yeni bir cihazı piyasaya sürmek üzere olduğu öğrenildi. Meizu’nun yeni cihazı 16s’e göre çok daha büyük bir ekranla geliyor. 

Meizu, tasarım olarak oldukça farklı cihazları piyasaya sunan bir marka olarak da ön plana çıkıyor. 2019 senesinin akıllı telefon trendlerinden olan çentik ekran, delikli ekran ya da kızaklı kamera gibi akımlara kapılmamıştı. 16s’deki tasarım anlayışını yeni cihazı olan 16s Pro’da da devam ettiren Meizu’nun yeni cihazı eskisiyle bazı benzer özellikler taşıyor. Örneğin, 16s gücünü Snapdragon 855 yonga setinden alıyordu bu işlemcinin 16s Pro’da da kullanılması beklense de, yeni cihaz ekran ve kamera geliştirmeleri bakımından daha gelişmiş olacak. 

Meizu 16 Plus Sound Color Edition duyuruldu. Bakın nelerle geliyor?Meizu 16 Plus Sound Color Edition duyuruldu. Bakın nelerle geliyor?

Meizu 16s Pro geliyor 

Meizu 16S antutu puanları dikkat çekiyor

Meizu geçtiğimiz sene 16 ve 16 Plus modelini ülkemizde tanıtmıştı. Bu sene ise 16s modelinin yanında fiyat bakımından daha uygun olan 16Xs modelini de ülkemizde tanıttı. Meizu’nun 16s Pro’yu ülkemizde ne zaman tanıtacağı ya da Türkiye’de satışa sunup sunmayacağı ise henüz bilinmiyor. 

16s Pro, üç arka kamerayla Çin’de henüz pazara sürülmedi. Tasarım açısından eski cihazlara benzer özelliklere sahip olan 16s Pro’nun 16s modelinden ultra geniş açılı ek bir kamerayla ayrılarak kullanıcılara daha geniş ve daha yüksek çözünürlükte kamera deneyimi sunuyor. 

Meizu 16X performans testinde ne kadar başarılı?

16s Pro’da da, 16s’de olduğu gibi parmak izi okuyucusu ekrana gömülümü bir şekilde gelmesi bekleniyor. Ancak paylaşıla görüntülerde henüz cihazın teknik ve donanımsal özellikleriyle ilgili herhangi bir bilgi yer almamakta. 

Taobao listelerine giriş yapmış olan Meizu 16s Pro’nun 3 Temmuz tarihinde ön satışa sunulduğu biliniyor. Ağustos ayında pazara sürülmesi beklenen cihazın tam olarak çıkış tarihi ise henüz belirlenmedi. Cihazın sahip olduğu teknik özelliklerle ilgili bilgilerin ise önümüzdeki haftalarda netleşmesi bekleniyor. Meizu 16s Pro'nun teknik özelliklerini ve çıkış tarihini ilerleyen zamanlarda sizlerle paylaşacağız.


Meizu M9 Note'un özellikleri, çıkış tarihi ve fiyatı ne?Meizu M9 Note'un özellikleri, çıkış tarihi ve fiyatı ne?
Merakla Beklenen Meizu 16XS Özellikleri ve Fiyatı Belli OlduMerakla Beklenen Meizu 16XS Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu

PAYLAŞ