Meizu 16s Çentiksiz Full Ekrana Sahip Olacak - Haberler - indir.com

Meizu 16s Çentiksiz Full Ekrana Sahip Olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-28 16:59:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli telefon üreticisi Meizu’nun yeni akıllı telefon modeli hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Son olarak Meizu 16s modeli hakkında bir süre önce bazı özellikler ortaya çıkmıştı. Buna göre cihazda büyük bir ihtimal Qualcomm’un yakında resmi olarak duyurması beklenilen işlemci seti olan Snapdragon 8150’nin kullanılması bekleniyor. Bu durum kesin olarak Meizu CEO’su tarafından da doğrulanmıştı. Cihaz hakkında gelen yeni detaya göre ise modelin olası tasarım çizgileri ortaya çıkıyor. İnternet ortamına sızdırılan çizim taslaklarına göre cihazın ön yüzünün tamamen ekran ile kaplı olacağı gözüküyor. Çentiksiz olarak gelecek modelin ön kamera tarafında ise sol üst köşede delikli bir tasarım kullanması bekleniyor.

Meizu 16s Dikkat Çeken Tasarım

Meizu 16'dan etkileyici test sonuçlarıMeizu 16'dan etkileyici test sonuçları

Çerçevesiz olacak modelin hoparlör ve ahize tarafında ise oldukça ince olarak üst çerçeveye konumlandırması bekleniyor. Meizu’nun bu yeni modeli sadece donanım değil sunacağı tasarım ve yeni teknolojiler ile de dikkat çekiyor. Bu noktada cihazda yer alacak olan parmak izi tarayıcısı da ekrana entegre olarak gelmesi bekleniyor. Meizu 16 ve 16 Plus modellerinde parmak izi tarayıcısının ekrana entegre olarak geldiğini görmüştük. O cihazlarda olduğu gibi yeni Meizu 16s serisinde de ekran üzerinden bu teknolojiyi göreceğiz. Cihazın arka  yüzeyine baktığımızda ise dikey konumlandırılmış olarak üç kameralı bir modül görmemiz bekleniyor.

Cihazın henüz donanım özellikleri belli olmazken beklenen özellikleri sıralayacak olursak, bu noktada Snapdragon 855’in cihaza güç vermesi bekleniyor 4 ve 6 GB RAM seçeneklerinin yer alması beklenen modelde 5.5 veya daha büyük bir ekran panelinin sunulması bekleniyor. Ekran çözünürlüğünün Full HD’den daha yüksek olacağı ve grafik birimi tarafında da iyi bir performans sergilemesi düşünülüyor. Bu yeni modeli 2019 Mayıs ayı ile beraber resmi olarak göreceğiz.


Meizu 16 ve 16 Plus tanıtıldı!Meizu 16 ve 16 Plus tanıtıldı!
Meizu 16X performans testinde ne kadar başarılı?Meizu 16X performans testinde ne kadar başarılı?
Meizu 16X tanıtıldı, işte detaylarMeizu 16X tanıtıldı, işte detaylar

PAYLAŞ