Meizu 16S antutu puanları dikkat çekiyor - Haberler - indir.com

Meizu 16S antutu puanları dikkat çekiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-01 18:46:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticisi Meizu’nun yakın zamanda piyasaya girmesi beklenen yeni Meizu 16S modeli Antutu performans test sonuçlarında gözüktü. Modelin almış olduğu skor oldukça dikkat çekerken cihazın bazı teknik detayları da gün yüzüne çıkmış oluyor. Bu kapsamda 6 GB RAM ve 128 GB’lık bir dahili depolama alanını bu modelde görüyoruz. İşlemci gücü olarak amiral gemisi işlemci olan Snapdragon 855 bu modele güç veriyor. Yeni model var olan Meizu 16 ile oldukça benzerlik gösterirken, sahip olduğu özellikler dikkat çekici ve güçlü olarak karşımıza çıkıyor. Ekran tarafına gelecek olursak 2232 x 1080 piksellik Full HD+ çözünürlüğü görüyoruz. İşletim sistemi olarak Android Pie olarak kutudan çıkacak olan Meizu 16S cihazı Antutu üzerinden 357.975 puan almış durumda.

Meizu 16S Antutu Sonuçları Şaşırttı

Meizu 16 Plus Sound Color Edition duyuruldu. Bakın nelerle geliyor?Meizu 16 Plus Sound Color Edition duyuruldu. Bakın nelerle geliyor?

Cihaz almış olduğu puan ile Lenovo Z5 Pro GT ve Xiaomi Mi 9 gibi amiral gemisi modellere yakınlık göstermiş durumda. Cihazın performans testleri oldukça iddialı gözükürken yüksek bir performans sergilemesi bekleniyor. Özelliklerine baktığımız zaman ise sahip olduğu Snapdragon 855 işlemcisi ile amiral gemisi modellere kafa tutması bekleniyor.

Tıpkı Huawei modeli gibi Çin’in yükselen telefon markaları arasında yer alan Meizu sadece orta seviye değil, amiral gemisi modelleri ile de kullanıcılarını memnun etmeye devam ediyor. Bakalım şirketin sunacağı bu yeni Meizu 16S cihazı fiyat performans anlamında nasıl bir telefon olacak göreceğiz.


Meizu M9 Note'un özellikleri sızdırıldıMeizu M9 Note'un özellikleri sızdırıldı
Meizu Note 9 orta segment telefonları piyasadan silecek!Meizu Note 9 orta segment telefonları piyasadan silecek!

PAYLAŞ