Meizu 16'nın Xiaomi ve OnePlus'ı kızdıracak Benchmark puanı belli oldu - Haberler - indir.com

Meizu 16'nın Xiaomi ve OnePlus'ı kızdıracak Benchmark puanı belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-17 14:21:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Son dönemlerde akıllı cihaz sektöründe Çin ciddi bir atılım gerçekleştirdi. Gösterdiği başarı ile hem kullanıcılarının yüzü gülerken hem de Çinli firmalar bu durumdan çok memnun. Bu mutluluğu yaşayan firmalardan bir tanesi de Meizu. Meizu yakın bir tarihte piyasaya süreceği amiral gemisi telefonu Meizu 16'yı, insanların beğenisine sunacak. Meizu 16 hakkında şu an için çok fazla bilgi yok ancak yeni sızdırılan benchmark skoru, Meuzi 16'nın gösterdiği performansı gözler önüne sergilemiş oldu.

Amiral gemisi cihazlar Snapdragon 845 işlemci gücüne sahip olacak

Elde ettiğimiz bilgiler doğrultusunda resmi olmamakla beraber Meizu 16'ya ait olduğu tespit edilen benchmark görüntüssüne göre amiral gemisi akıllı cihaz, 291 bin 866 gibi gayet yüksek bir puan elde ederek kendinden söz ettirmeyi başardı. Edinilen bilgiler doğrultusunda Çinli firma, iki farklı model piyasaya sürecek. Bunlardan bir tanesi Meizu 16 iken diğer Meizu 16 Plus olacak. Hem Meizu 16 olsun hem de Meizu 16 Plus olsun Snapdragon 845 işlemci gücüne sahip olacak. Ayrıca firma tarafından kesin olarak edilen bilgiye göre Premium modelin 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip olacak. Oldukça yüksek performans sergileyecek gibi görünüyor.

26 Ağustos tarihinde cihazların tanıtımı olacak

Geçtiğimiz günlerde bir basın açıklaması yapan Meizu CEO'su Jack Wong, 26 Ağustos tarihinde bir lansman düzenleneceğini belirtti. Jack Wong, 'Düzenlediğimiz lansman etkinliğinde telefonun tanıtımını yapacağız.' dedi. Herkesi şaşırtmayı seven firma tarafından yeni amiral gemisi cihazları ile birlikte düzenleyecekleri etkinlikte Snapdragon 710'lu bir orta üst seviye Meizu X8 modeli tanıtması da düşünülüyor.





PAYLAŞ