Meizu 16 Plus Sound Color Edition duyuruldu. Bakın nelerle geliyor? - Haberler - indir.com

Meizu 16 Plus Sound Color Edition duyuruldu. Bakın nelerle geliyor?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-15 17:45:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Meizu’nun 14 Şubat tarihinde yeni bir model tanıtacağını sanıyoruz herkes biliyor. Tanıtılacak olan bu modelin son zamanlarda sık sık gündeme gelen Meizu Note 9 olacağını düşünüyordu herkes. Fakat gel görelim ki bunun yerine ses konusunda uzman olan Astell%Kern ve Jerry Harvey Audio ile beraber Meizu 16 Plus Sound Color Edition olduğu herkese duyuruldu.

Paket halinde kullanıcılara sunulacak olan Meizu 16 Plus Sound Color Edition, paket içerisinde mavi renge sahip Meizu 16 Plus, Astell&Kern XB10  kablosuz DAC ve Astell%kern Billie Jean kulak içi kulaklık yer alacak. Aynı zamanda söz konusu olan bu kulaklılar Jerry Harvey Audio tarafından geliştirilen Freqphase teknolojisi ile karşınıza çıkacak. Meizu 16 Plus Sound Color Edition 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı sunacak.

Meizu 16 Plus, parmak izi tarayıcısı ile beraber görüntülendiMeizu 16 Plus, parmak izi tarayıcısı ile beraber görüntülendi

Paketin fiyatı 679 Dolar

Paket halinde gelecek olan bu sete tam 679 Dolar para ödeyerek sahip oluyorsunuz. Tek tek satın almaya kalktığınız zaman ise Meizu 16 Plus Sound Color Edition modeli 487 Dolar para öderken, Astell&Kern XB10’a ise 129 Dolar para ödüyorsunuz. Aynı zamanda Astell&Kern Billie Jean ise 349 Dolar değerine sahip. Hepsini topladığımız zaman ise 965 Dolar ediyor. Kısaca özetleyecek olursak ses konusunda hassas kullanıcılar için bu paketin özellikle fiyatı ile gayet dikkat çekici bir paket olduğunu rahatlıkla ifade edebiliriz. Peki bu cihaz hakkında siz ne düşünüyorsunuz?


Meizu M9 Note'un özellikleri sızdırıldıMeizu M9 Note'un özellikleri sızdırıldı
Meizu M9 Note'un özellikleri ortaya çıktıMeizu M9 Note'un özellikleri ortaya çıktı

PAYLAŞ