Medium, Superfeedr'i Satın Aldı - Haberler - indir.com

Medium, Superfeedr'i Satın Aldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-06-09 11:06:33
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Yeni nesil blog altyapı sistemini güçlendirecek bir alışverişe imza atan Medium, gerçekten tüm teknoloji çevrelerini hayrete düşürecek bir alışverişe imza attı. Geçtiğimiz nisan ayında yaptığı 50 milyon dolarlık yatırımla birlikte, Superfeedr artık bir Medium şirketi olarak çalışmalarını sürdürmeye devam edecek. Bu alışverişin olumlu sonuçlarını biraz açmak gerekirse, Superfeedr ve sunduğu imkânlarla birlikte API, Atom, Json ve RSS akışlarının bundan sonra çok daha kolay yönetilebilir olduğunu söylemek mümkün.


Hem zamandan kazandıracak hem de yeni sistemlerle birlikte işlemleri kolaylaştıracak bu çalışmaların, aslında bu yatırımın ne kadar isabetli olduğunu gösterdiğini söylemek mümkün. 2010 yılından bu zamana kadar kullanıldığı alanlarda başarısıyla kendini gösteren sistem, gelişime açık görünürken, program yönünden de oldukça zengin ve kabiliyetli bir sistemi temsil etmekte. Bundan önceki dönemlerde pek çok teknoloji ve sistem markası olarak faaliyetini gösteren girişimcilerin satın almak için aday olduğu bu sisteme, Medium yaptığı atılım ve yatırımla birlikte sahip olmuş gibi görünüyor. İçerik dağıtımı konusunda farklı bloglardan içerik kazanma ve gelişmiş sistemlerini en geniş kitlelere yayma konusunda bu birleşme ve ticaretin faydalarını, pek çok sayıda insanın göreceğini söylemek mümkün. Yayıncılar için yeni ve nitelikli gelir modellerini bu vesile ile duyuran Medium, platformunu çok güçlü tutmaya devam ediyor. Medium her geçen gün daha da büyüyerek teknolojik gelişmelerden insanları yararlandırmaya devam ediyor.


Özellikle son dönem içerisinde bu yapmış olduğu büyük yatırım her ne kadar rakamsal olarak çok büyük görünse de sistemin entegresi sayesinde, kazancın üst düzeye çıkacağını söylemek de mümkün görünüyor. Teknoloji ve güncel yazılım konusunda pek çok firmanın takibinde olan Medium, yeni ve nitelikli yatırımı ile birlikte hem göz doldurduğu hem de güven tazeledi. Ticari boyutu oldukça üst düzey sonuçlar veren bu anlaşmalar ve alışveriş, ülkemizde de pek çok teknoloji firmasının yakından takip ettiği bir gelişim olarak biliniyor. Firmanın bu son dönemlerdeki atağı ise ciroya ve gelir gider dengesini olumlu şekilde yansıyacak gibi görünüyor.

 





PAYLAŞ