Medium Android Uygulaması Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Medium Android Uygulaması Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-06-25 12:30:20
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Sosyal Medya

Geçtiğimiz hafta duyurusunu yaptığımız Medium'un nihayet test çalışmaları tamamlandı. Twitter kurucularından Evan Williams'ın kurucusu olduğu blog platformu Medium.com'un Android sürümü yayınlandı.

2014 yılında iOS platformlara giriş yapan ve kısa süre içerisinde 13 milyon tekil ziyaretçiye ulaşan Medium, e-postayla yazı bildirimi, yayın oluşturabilme, kişisel alan adı kullanımında hizmet vermekte. 

Webden erişilebilen tüm özellikleri Android uygulaması ile sunan Medium'a, Twitter, Facebook ve Google hesapları ile giriş yapılabiliyor. Yeni güncelleme ile birlikte yazı eklemek, metinleri düzenlemek gibi hizmet sunan blog platformu, Türkçe dil desteği ile karşımıza çıkıyor.

Ayrıca şimdilik sadece 1 tane taslak kaydetmeye imkan tanıyan Medium, bir sonraki sürümlerinde, altı çizili satırları ve tavsiyeleri görmek, kullanıcıları engelleyebilmek, yatay ekran modu, takipçileri/takip edilenleri görmek gibi gelişmiş seçenekleri ile hizmet verecek.

Medium'u "birbiri üzerine inşa edilen fikirlerden oluşan bir ağ' olarak tanımlayan Evan Williams, Medium Android uygulaması pazar payının 2015 yılında yüzde 80'e ulaşcağını belirtti.





PAYLAŞ