Mayıs ayının ücretsiz PS Plus oyunları - Haberler - indir.com

Mayıs ayının ücretsiz PS Plus oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-26 10:50:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Bilindiği üzere Sony, PS Plus üyelerine PS 4, PS 3 ve PS Vita platformlarında oynanabilecek ücretsiz oyunlar sunuyor. Nisan ayının sonlarına yaklaşırken, fazla gecikmeden Sony oyuncuların Mayıs ayında oynayabileceği ücretsiz PS Plus oyunlarını açıkladı. Microsoft bu anlamda bu ay, Sony'den erken davrandı ve Xbox Live Gold üyeleri için ücretsiz oyunları geçtiğimiz günlerde açıkladı. Sony de oyuncularını daha fazla bekletmedi ve Mayıs ayının ücretsiz 6 oyununu açıkladı.

PS Plus üyelerinin Nisan ayı için açıklanan oyunlarının süresi henüz dolmuş değil. Nisan ayında, 209 lira fiyat etiketine sahip olan Mad Max, ücretsiz olarak sunulan oyunlar arasında yer alıyordu. Fakat Sony, gelecek ayın oyunlarını oyuncularını daha fazla heyecanlandırmadan açıkladı. Açıklanan oyunlar, PS Plus üyelerinin hoşuna gidecek gibi duruyor. PS 4 , PS 3 ve PS Vita platformları için açıklanan ücretsiz oyunlar, Mayıs ayının başı itibariyle bir ay boyunca PS Plus üyelerine sunulacak.

Mayıs ayı ücretsiz PS Plus oyunları

Mayıs ayı PS 4 oyunları

Rayman Legends

Beyond: Two Souls

King Oddball

Mayıs ayı PS 3 oyunları

Risen 3: Titan Lords

Eat Them!

King Oddball

Mayıs ayı PS Vita oyunları

Furmins

King Oddball

-Nisan ayının ücretsiz oyunlarını hatırlamak gerekirse; Mad Max, TrackMania Turbo, Q-Bert Rebooted (PS4), In Space We Brawl, Toy Home, Q-Bert Rebooted (PS 3) ve 99 Vidas, Q-Bert Rebooted (PS Vita) idi.





PAYLAŞ