Mayıs ayında yayımlanacak olan yeni video oyunları - Haberler - indir.com

Mayıs ayında yayımlanacak olan yeni video oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-19 09:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Oyun sektörününde birbirinden farklı temalara sahip birçok oyun vardır. Evlere kapanıldığı şu günlerde oyun oynayan oyuncu sayısı her zamankinden çok daha fazla oldu. Popüler oyunculardan sıkılmış olan oyuncular için bu ay içerisinde birbirinden farklı oyunlar sunulacak. Konuyla ilgili olarak hazırladığımız liste üzerinden yeni oyunlar hakkında bilgi edinebilirsiniz. Liste, PlayStation 4, Xbox One ve PC oyuncuları için hazırlanmıştır.

Evde kalınan şu günlerde zaman geçirmek için en eğlenceli araçlardan biri de oyunlar oldu. Özellikle oyun oynamaktan keyif alanlar için oyun oynamak her zamankinden daha eğlenceli bir hal aldı. Oyun dünyasında yeni bir aya geçildi ve her zaman olduğu bu ay içerisinde de oyuncuları birbirinden farklı yeni oyunlar bekliyor.  Peki içinde bulunduğumuz ay bizi hangi oyunlar karşılayacak? Sizler için derlediğimiz bu içeriğimizde mayıs ayı boyunca bugüne kadar çıkmış ve çıkacak tüm PlayStation 4, Xbox One ve PC oyunlarına kronolojik yer vermeye çalıştık. Listede yer alan oyunlar ile berber bu ay içerisinde yepyeni oyunların tadına bakabilirsiniz. 

Mayıs ayında çıkacak oyunlar

John Wick Hex (5 Mayıs)

Ünlü oyun yapımcısı Mike Bithell tarafından tasarlanan John Wick Hex, John Wick’in hızlı tempolu ve aksiyon dolu hayatını bir oyun olarak oyuncuların beğenisine sunuluyor. Ekim 2019’da PC için çıkan John Wick Hex, 5 Mayıs günü PlayStation 4 oyuncularıyla PS Store üzerinde buluştu. Oyun ile beraber oyuncular yepyeni bir serüvenin içerisinde yer alacaklar. 

Void Bastards (7 Mayıs)

Kendine has çizgi roman tarzı ile oyuncuların karşısına çıkan Void Bastards, Nintendo Switch ve PlayStation 4 platformları için 7 Mayıs günü yayınlandı. Oyun, senaryosu ve barındırdığı kara mizahla birçok oyuncunun beğenisini toplamayı başardı.

Maneater (22 Mayıs)

Maneater oyununda, oyuncular bir köpekbalığını kontrol ederek denize hükmetmeye çalışacaklar. 22 Mayıs tarihinde PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC oyuncularıyla buluşacak.

Saints Row: The Third Remastered (22 Mayıs)

Aksiyon dolu bir oyun dünyası ile tüm oyuncuların beğenisini kazanmayı başaran Saints Row serisinin üçüncü oyunu olarak karşımıza çıkan Saints Row: The Third, geliştirici şirket tarafından yeniden elden geçirilerek Saints Row: The Third Remastered adı ile oyuncuların karşısına çıkıyor. Oyun, yenilenmiş grafikleriyle 22 Mayıs tarihinde PS4, Xbox One ve PC oyuncularıyla buluşacak.

Minecraft: Dungeons (26 Mayıs)

Minecraft dünyasını izometrik bakış açısı ve yepyeni oynanış stiliyle göreceğimiz Minecraft: Dungeons, sonunda oyuncuların karşısına çıkıyor. Birçok kez oyun dünyasında adından söz ettirmeyi başaran bu oyun, 26 Mayıs tarihinde Xbox One ve PC oyuncuları tarafından oynanabilir olacak.

Star Wars Episode I: Racer (26 Mayıs)

Star Wars hayranları üzerinden nostalji etkisi yaratan Star Wars Episode I: Racer, normal şartlar altında 12 Mayıs tarihinde oyuncularla buluşacaktı. Fakat söz konusu bu oyun, daha sonra yapılan açıklamayla 26 Mayıs’a ertelenmişti. Star Wars Episode I: Racer, 26 Mayıs günü PlayStation 4 oyuncularıyla buluşacak. 





PAYLAŞ