Matematik Dehalarına Mobil Oyun CalQ (Video) - Haberler - indir.com

Matematik Dehalarına Mobil Oyun CalQ (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Eğer matematiksel işlem yeteneğinize güveniyor ve verilen hedef sayıya 90 saniye içerisinde ulaşırım diyorsanız farklı oynanışıyla ön plana çıkan dört işlem oyunu CalQ 'yu mutlaka denemelisiniz.

Oyun alanındaki sayıların üzerinde bulunan toplama, çıkarma ve çarpma fonksiyonlarını kullanarak, sizden istenen sayıya ulaşmak için uygun olan sayıların üzerinde sürükleme yapacak ve 90 saniye içerisinde doğru sonuca ulaşmak için çaba göstereceksiniz.

CalQ

Her işaretlediğiniz hücre için puan kazanabileceğiniz oyunda ayrıca arada sırada ortaya çıkan yıldızları işaretleyerek de ekstra puanlar elde edebilirsiniz.

Normal oyun modunun dışında rakamları buldukça 90 saniyeye ekstra süre ekleyen timeattack modunu da bulabileceğiniz oyun ayrıca Google+ entegrasyonu sayesinde puanlarınızı arkadaşlarınız ile paylaşmanıza da imkan tanıyor.

Matematiksel işlem yeteneğine güvenen ve sayılarla arası iyi olan oyuncular için tavsiye edeceğimiz CalQ 'yu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla ücretsiz olarak Android ya da iOS cihazınıza indirebilir, yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




CalQ Oynanış Videosu


PAYLAŞ