Mate 20 Pro'dan sonra çıkacak olan o telefon! - Haberler - indir.com

Mate 20 Pro'dan sonra çıkacak olan o telefon!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-04 12:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Çin menşei olan teknoloji devi Huawei, yeni telefonu Huawei Nova 4 için geri sayıma başladı. Ekrana gömülü kamera özelliği ile piyasaya girecek olan Huawei Nova 4, satışa ne zaman sunulacak. 

Huawei Nova 3'ün devamı olan Huawei Nova 4, çentikli bir ekrandan vazgeçti. Piyasaya ekrana gömülü kamera özelliği ile girecek olan Huawei Nova 4, bu özelliği sayesinde ekran kasa oranını ciddi anlamda  artırmış olacak. Aynı zamanda kamera deliğini ekranın sol üst tarafında tasarlayacak. Yeni bir tasarım gibi görünecek olan Huawei Nova 4, herkesi şimdiden heyecanlandırmayı başardı bile. Herkesin dört gözle beklediği Huawei Nova 4, peki ne zaman satışa sunulacak. 

Mate 20 Pro İçin Beklenen Özellik YayınlandıMate 20 Pro İçin Beklenen Özellik Yayınlandı

6 GB RAM'e  ve 128 GB dahili depolama alanına sahip

Kesin olmamakla beraber 7 nm üretim sürecine sahip Kirin 980 işlemciden gücünü alacağı düşünülen Huawei Nova4'ün, 6 GB RAM'e sahip olacağı ve 128 GB dahili depolama alanına sahip olacak. Ekrandan parmak izi okuma sensörüne sahip olacak olan Huawei Nova 4, Android Pie işletim sistemi üzerinden EMUI 9.0 arayüzü ile çalışacağını öğrendik. Oldukça başarılı bir telefon olacak gibi görünen Huawei Nova 4, birçok telefona kafa tutacak nitelikte. Zaten Huawei'nin çıkardığı telefonların büyük bir kısmı teknoloji severler tarafından beğeni ile karşılanırken aynı zamanda kullanan herkes telefondan oldukça memnun. 

Peki ne zaman tanıtımı gerçekleşecek?

Bir hayli iddialı adımlarla ilerleyen Huawei Nova 4, herkesi heyecanlandırmayı başarıyor. Ancak herkes tarafından merak edilen tanıtım tarihi ise kesinleşti. Huawei Nova 4 modelinin resmi tanırım tarihi Weibo üzerinden paylaşılan bilgiye göre 17 Aralık tarihini gösteriyor. 

 


Mate 20 Pro ve Mate 20 Lite Türkiye Satışları BaşladıMate 20 Pro ve Mate 20 Lite Türkiye Satışları Başladı
Mate 20 Pro'da Bulunan Dikkat Çekici Yapay Zeka ÖzellikleriMate 20 Pro'da Bulunan Dikkat Çekici Yapay Zeka Özellikleri
Huawei Mate 20 Pro Üç Boyutlu Yüz Tanıma Özelliğinin FarklarıHuawei Mate 20 Pro Üç Boyutlu Yüz Tanıma Özelliğinin Farkları

PAYLAŞ