Mate 20 Pro ile fotoğraf çekmenin püf noktaları - Haberler - indir.com

Mate 20 Pro ile fotoğraf çekmenin püf noktaları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-05 09:30:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Mate 20 Pro piyasaya dağıtıldı ve birçok insan şu an Mate 20 Pro kullanıyor. Ancak bu telefon yeni olduğu için insanların büyük bir çoğunluğu fotoğraf çekme konusunda acemi. E yıl başı da hazır yaklaşıyorken, okurlarımızı bu anlamda bilgilendirmek istedim. Peki yıl başı gecesi çekeceğiniz fotoğraflar ile maksimum profesyonelliği nasıl yakalarsınız?

Oldukça başarılı bir yapay zekaya sahip olan Mate 20 Pro, çekim yaparken kadrajdaki nesneleri ve açıları takip ederek el titremelerinin öüne geçmeye çalışıyor. Bu özellik ise hareketli ve ışığın az olacağı yıl başı akşamı fazlası ile işinize yarayacak. Bu özellik sayesinde aynı zamanda tripot kullanmanıza gerek bile kalmayacak. Ultra geniş açı lens özelliği bulunduran Mate 20 Pro, üçlü Leica kamerası sayesinde geniş perspektifli çekim yapabileceğiniz gibi aynı zamanda yaklaşık olarak %40 daha fazla kadrajla fotoğraf çekmenin keyfini yaşayacaksınız. 

Mate 20 Pro İçin Beklenen Özellik YayınlandıMate 20 Pro İçin Beklenen Özellik Yayınlandı

Birçok mod sayesinde fotoğraflarda dilediğiniz gibi oynamalar yapabilirsiniz

Makro çekim özelliğini bünyesinde bulunduran Mate 20 Pro, size dilediğiniz yaratıcılıkta fotoğraf çekme özelliği sunuyor. 2,5 cm uzaklığa kadar nesnelerin net görüntülerinin çekilmesine imkan sağlayan Mate 20 Pro, ultra geniş açılı lens özelliği sayesinde ve makro çekim özelliği sayesinde yıl başı gecesinde dilediğiniz gibi fotoğraflar yakalayabilirsiniz. Fotoğraf çekmeyi seven hemen hemen herkes düşük ışığın olduğu bir ortamda fotoğraf çekmekten her zaman için çekinmiştir. Ancak Mate 20 Pro sahip olduğu birçok mod özelliği sayesinde bu korkunuzu üzerinizden atmanıza neden olacak. Aynı zamanda sahip olduğu mod özelliği sayesinde görselde yer alacak insan unsurlarını ayırabilşr, etraftaki renklerin canlılığını artırabilir ya da kişileri daha çarpıcı bir şekilde vurgulayabilirsiniz.  Sadece fotoğraflarda oynama yapma seçeneği sunmayan Mate 20 Pro, aynı şekilde video çekimleriniz de de istediğiniz gibi oynama yapabilmenize olanak sağlayacak. 

 


Mate 20 Pro ve Mate 20 Lite Türkiye Satışları BaşladıMate 20 Pro ve Mate 20 Lite Türkiye Satışları Başladı
Huawei Mate 20 Serisi Reklam Filmi Yayında!Huawei Mate 20 Serisi Reklam Filmi Yayında!
Mate 20 Pro'da Bulunan Dikkat Çekici Yapay Zeka ÖzellikleriMate 20 Pro'da Bulunan Dikkat Çekici Yapay Zeka Özellikleri

PAYLAŞ