Mate 20 Pro İle Beraber Gizemli Bir Proje Geliyor - Haberler - indir.com

Mate 20 Pro İle Beraber Gizemli Bir Proje Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-14 13:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Bildiğiniz üzere Çinli telefon üreticisi Huawei’nin son nesil amiral gemisi ailesi olan Mate 20 Pro modelinde gelişmiş bir yapay zeka teknolojisi bulunuyor. Şimdi ise şirketin bu yapay zeka teknolojisi ile beraber gizemli bir projesini yakın zamanda sunacağı ortaya çıktı. 2018’in gerek performans gerekse kamera anlamında rekorlar kırmaya devam eden modeli Mate 20 Pro’nun yapay zeka yeteneklerini yeni proje ile beraber daha detaylı bir şekilde göreceğiz. Projenin görme engelliler için geliştirildiği ancak henüz bir detay verilmediği biliniyor. Bu kapsamda şirket görme engellilerin artık duygu ile görebileceklerini ifade ediyor. Sahip olduğu gelişmiş yapay zeka özellikleri ile kullanıcıların yaşamlarını en kolaya indirgenmesi hedefleniyor. Proje merkezinin ise Mate 20 Pro modeli olacağı ifade ediliyor.

Yeni Proje 17 Aralık’ta Geliyor

Mate 20 Pro'dan sonra çıkacak olan o telefon!Mate 20 Pro'dan sonra çıkacak olan o telefon!

Yapay zeka tarafında sınırları Mate 20 Pro ile beraber aşmak isteyen Huawei, bu noktada “Seninle Mümkün” mottosuyla bu yeni projenin en kapsamlı detaylarını 17 Aralık’ta paylaşacak. Bu yeni proje ile beraber bir ilke imza atması beklenen şirketin proje içeriği ise merakla bekleniyor. Fakat bu noktada projenin sahip olduğu Mate 20 Pro kamerası ile beraber çevreyi tanıyarak kullanıcılara yönlendirme noktasında bir yardımcı işlev görmesi bekleniyor. Yayınlanan fotoğrafa  göre ise cihazın kamerasıyla çevreyi izleyeceği ve kulaklık entegrasyonu ile beraber kullanıcılara sesli komutlar ve yönlendirmeler yapması bekleniyor.

Bu yeni projenin 17 Aralık ile beraber markanın Instagram ve YouTube kanalı üzerinden bir video ile duyurulması bekleniyor. Huawei sahip olduğu üst seviye dikkat çekici özelliklerin arasına bir başka yenilik daha ekleyecek diyebiliriz. Bakalım şirketin yapay zekada bir hayli iddialı olduğu Mate 20 Pro modeli kullanıcılara bu proje kapsamında neler sunabilecek göreceğiz.


Huawei Mate 20 Pro'da Bulunan Sağlık YetenekleriHuawei Mate 20 Pro'da Bulunan Sağlık Yetenekleri
Mate 20 Pro ile fotoğraf çekmenin püf noktalarıMate 20 Pro ile fotoğraf çekmenin püf noktaları
HUAWEI Mate 20 Pro'nun gözünden: Fener ve BalatHUAWEI Mate 20 Pro'nun gözünden: Fener ve Balat

PAYLAŞ