Mate 20 Pro İçin En İşlevsel Aksesuarlar - Haberler - indir.com

Mate 20 Pro İçin En İşlevsel Aksesuarlar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-17 11:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Huawei’nin son amiral gemisi ailesi olan Mate 20 Pro serisi geçtiğimiz haftalarda ülkemize resmi olarak girişini gerçekleştirmiş ve satışlarına başlamıştı. Kutu içerisinden 3.5mm’lik dönüştürücü aparat, kulaklık, şarj adaptörü ve USB Type-C kablosu ile beraber çıkan model için şirket birçok ek aksesuar satışında da bulunuyor. Geniş bir aksesuar yelpazesine sahip olan Mate 20 Pro için kullanıcıların kullanım deneyimini arttırabilecekleri oldukça işlevsel aparatlar da bulunuyor. Gelin şimdi Huawei’nin Mate 20 Pro serisi için ekstra olarak sunmuş olduğu ne tür aksesuarlar var bakalım.

Huawei Mate 20 Pro Smart View Flip Case

Mate 20 Pro Yiyeceklerin Kalorilerini İşte Böyle Tespit EdiyorMate 20 Pro Yiyeceklerin Kalorilerini İşte Böyle Tespit Ediyor

Mate 20 Pro modelinin etkileyici ekranını koruyan bu kılıf ile cihaz hem daha korunaklı oluyor hem de sahip olduğu açıklık alanı ile saat, hava durumu ve çağrı bildirimi gibi detaylar takip edilebiliyor.

Huawei Mate 20 Pro Silicone Case

Mate 20 Pro için siyah bir kılıf olarak gördüğümüz bu silikon kılıf, cihazı korurken sahip olduğu yumuşak yapısı ile iyi bir hissiyat veriyor. Mate 20 Pro modeline özel olarak tasarlanmış olan bu kılıf cihazda düşme ve darbelerine karşı koruma sağlıyor.

Huawei Mate 20 Pro Wallet Cover Case

Yine bu modele özel olarak üretilen bu koruma kılıfı ile cüzdan görevinizi de sağlamış oluyorsunuz. Kılıf sahip olduğu kredi kartı, banka kartı ve çeşitli hazneleri ile özel eşyalarınızı da telefonunuz ile beraber taşımış oluyorsunuz. Şık bir tasarıma sahip olan bu cüzdan kılıf, kaliteli kumaş yüzeyi ile de dikkatleri çekiyor.

Huawei Mate 20 Pro Hızlı Kablosuz Şarj Standı

Mate 20 Pro model serisi bildiğiniz üzere kablosuz ve hızlı şarj desteği sunuyor. Kullanıcıların şarj problemini kaldıran kablosuz şarj istasyonu ise 15W güce sahip olurken durum göstergesi ve şık tasarımı ile dikkat çekiyor. Mate 20 Pro cihazınızı bu aksesuar ile şarj etmek için ise standın üstüne cihazı yerleştirmeniz yeterli olacaktır.

Huawei Mate 20 Pro Su Altı Kılıfı

Mate 20 Pro modelinde zaten IP68 sertifikası ile suya dayanıklılık özelliği bulunuyor. Bu özellik ile 1.5 metreye kadar su altı kullanım imkanı mümkün oluyor. Ancak bu kılıf ile beraber ise cihazla beraber daha derinlere dalmanız mümkün olabilecek.


Mate 20 Pro'dan sonra çıkacak olan o telefon!Mate 20 Pro'dan sonra çıkacak olan o telefon!
Huawei Mate 20 Pro'da Bulunan Sağlık YetenekleriHuawei Mate 20 Pro'da Bulunan Sağlık Yetenekleri
Mate 20 Pro ile fotoğraf çekmenin püf noktalarıMate 20 Pro ile fotoğraf çekmenin püf noktaları

PAYLAŞ