Mate 20 Pro İçin Beklenen Özellik Yayınlandı - Haberler - indir.com

Mate 20 Pro İçin Beklenen Özellik Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-20 14:42:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli telefon üreticisi Huawei son olarak sunmuş olduğu amiral gemisi Mate 20 Pro ile beğeni kazanmaya devam ediyor. Bu yeni cihaz sadece performans değil kamera ve tasarımı ile de ön plana çıkan bir akıllı telefon olmuştu. Özellikle modelin arka yüzeyinde yer alan 3’lü Leica kamera lensleri bir hayli etkileyici kareler yakalamaya olanak sağlıyor. Şimdi ise modelin çıkışıyla gelmeyen ancak geleceği kesin olan bir özellik Huawei tarafından Mate 20 Pro modelleri için yayınlandı. Mobil fotoğrafçılığın önemli bir cihazı olan Mate 20 Pro serisi kamera tarafında sergilemiş olduğu üst seviye performans ile dikkatleri üzerine topluyor. Ancak modelde eksik olan bir özellik vardı buda 3D tarama özelliği.

Huawei Mate 20 Pro Yeni Kamera Özelliği

Huawei Mate 20 Pro kullanıcılarına büyük şok!Huawei Mate 20 Pro kullanıcılarına büyük şok!

Cihaz tanıtımında Huawei tarafında arka kameralar ile fiziksel nesneler taranarak üç boyutlu olarak dijital ortama aktarmak mümkün oluyor. Bu sayede dijital ortamda nesneyi hareket ettirip ayrıca arttırılmış gerçeklik sayesinde ortaya oldukça güzel işler çıkartılabiliyor. Bu yeteneği sağlayan 3D Live Maker özelliği ise Huawei tarafından tanıtım ile beraber sunulmamıştı. Yeni yaşanan gelişme ile beraber uygulama nihayet Mate 20 Pro kullanıcılarına sunuldu. Buna benzer bir deneyim bir dönemde Sony tarafından gerçekleştirilmişti. Fakat 3D yazıcıları hedef alan özellik tam olarak bir pratik kullanım sunmamıştı.

Xperia XZ1 modelinde yer alan bu özellik sonrasında Mate 20 Pro cihazında çok daha iyi ve kolay kullanıma sahip bir yetenek olarak karşımıza geliyor. Uygulama deneyimleri sonrasında çalışma hızı ve pratikliği dahada ortaya çıkacaktır. Mate 20 Pro kullanıcıları söz konusu 3D Live Maker uygulamasını cihazın kendi mağazası üzerinden cihazlarına indirebilir ve kullanmaya başlayabilirler. Uygulamanın ayrıca geliştirilerek yeni özellikler de kazanması bekleniyor.


İnanılmaz Fiyatlı Huawei Mate 20 Pro Türkiye'de Satışa Sunulduİnanılmaz Fiyatlı Huawei Mate 20 Pro Türkiye'de Satışa Sunuldu
Huawei Mate 20 Pro Resmi Türkiye Fiyatı AçıklandıHuawei Mate 20 Pro Resmi Türkiye Fiyatı Açıklandı

PAYLAŞ