'Masumiyet Müzesi' Çevrimiçi Ortama Taşındı! - Haberler - indir.com

'Masumiyet Müzesi' Çevrimiçi Ortama Taşındı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Orhan Pamuk'un kaleme aldığı Kemal ile Füsun'un aşk hikayesinin fiziksel dünyada yaşatıldığı Masumiyet Müzesi, Google Cultural Institute platformuna taşınarak tüm dünyadan kullanıcıları, romanın kahramanlarının hikayesini keşfetmeye davet ediyor.

İnsanlığın kültür ve sanat mirasının dijital ortama aktarılarak korunması ve geniş kitlelere eşit erişim imkanlarıyla 'kültürün demokratikleşmesine' katkı sağlamak amacıyla 2011 yılından bu yana faaliyet gösteren Google Cultural Institute'un Sanat Projesi kapsamında hayata geçirilen Masumiyet Müzesi, yüksek çözünürlüklü görüntüleri ile dünyanın her yerinden hem web üzerinden hem de akıllı telefonlardan gezilebilecek.

Masumiyet Müzesi

Kullanıcılar online ortamda müzedeki 51 eseri ve sergiyi görüntülerken, Street View teknolojisi ile müzeyi panaromik olarak gezecekler. Buna ek olarak kullanıcılar Türkiye'de ilk olarak bir müzeye aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ücretsiz olarak indirebilecekleri ''Masumiyet Müzesi'' Android uygulaması ile cep telefonlarından da erişebilecekler.

Orhan Pamuk'un kaleminden okuduğumuz Kemal ile Füsun'un 1974'te başlayıp 2000'li yılların başına kadar süren aşk hikayesini bambaşka bir açıdan keşfetmeye hazırsanız sizi Masumiyet Müzesi'ni mutlaka ziyaret etmenizi öneriyoruz.





PAYLAŞ