Mass Effect Andromeda'ya 1.09 güncellemesi geldi - Haberler - indir.com

Mass Effect Andromeda'ya 1.09 güncellemesi geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-12 17:00:30
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Yüksek beklentilerle çıkması beklenen oyunlardan Mass Effect Andromeda, çıkışından sonra oyuncuları hayal kırıklığına uğratmıştı. Oyunun henüz beta sürecinden itibaren başlayan şikayetler, çıkışından sonra daha da artınca, kısa sürede oyuna bir güncelleme yayınlandı. Bu güncelleme sonrasında, şikayet edilen yüz animasyonları ve diğer teknik hatalarda bir takım iyileştirmelere gidilmiş olsa da, yine oyuncular tatmin edilemedi ve Mass Effect Andromeda bu nedenle beklenen etkiyi yaratamadı. Geliştiriciler, oyuncuların şikayetlerini dikkate alarak, oyuna güncelleme getirmeye devam ediyor. Son olarak yeni bir güncelleme daha geldiğine dair bilgi verildi ve güncellemede yine iyileştirmeler yapıldı.

Daha önce yapılan güncellemelerden sonra, oyuncuların beklentileri pek karşılanamamıştı ve şikayetler gelmeye devam etti. Geliştirici ekip, bu nedenle oyun içerisindeki hataların gidermek adına güncellemeler yayınlamaya devam ediyor. Oyuncuların şikayetlerini güncellemelerle gidermeye çalışa BioWare, Mass Effect Andromeda için yayınlandığı son güncellemede yine yüz animasyonlarında iyileştirmeler yaptı. Bunların yanı sıra, diğer şikayet edilen noktalara da güncellemeyle çözüm getirildi. Yayınlanan 1.09 güncellemesinden sonra, bazı durumlarda oyunda oluşan karakterlerinin saçlarının gözükmemesi problemi giderildi.

Daha öncesinde çıkan bir haberde, BioWare'in yaşanan başarısızlıktan dolayı Mass Effect serisine ara vereceğine dair bilgi edinilmişti. Kısa bir süre önce de, Anthem'e yoğunlaşılacağı nedeniyle Mass Effect serisi için geliştirilen büyük güncellemenin şimdilik durdurulduğu söylense de, BioWare bu haberin doğru olmadığını söylemişti.





PAYLAŞ