Marvel’s Avengers oyunu betası rekor kırdı - Haberler - indir.com

Marvel’s Avengers oyunu betası rekor kırdı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-03 19:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz yıldan beri Marvel hayranlarının merakla beklediği Marvel's Avengers oyunu daha tam sürüm olarak çıkmadan büyük bir başarı yakaladı. Şu an için daha beta aşamasında olan oyun PlayStation oyunları arasında bir rekor kırdı. Beta şeklinde yayınlanmasının üzerinden iki hafta geçen oyun, en popüler oyunlar arasında yerini almayı başardı. 

Marvel’s Avengers oyunu betası rekor kırdı

Oyunun çıkışı için bir yıllık bekleyişin ardından PlayStation oyuncularının beta sürümüne akın etmesiyle beraber oyun, PlayStation tarihinde en çok indirilen beta oyun olarak kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Başta oyunun betası yalnızca ön sipariş vermiş olan oyunculara açıktı, daha sonradan herkes tarafından erişilebilir hale gelen oyun muazzam bir sıçrama yakaladı diyebiliriz. Oyun hakkındaki müjdeli haber yayıncısı Square Enix tarafından geldi. Şirket tarafından açıklanan verilere göre PlayStation, Xbox ve PC oyuncularının 6 milyonu oyunu beta olarak deneyimledi.

Söz konusu bu oyun toplamda 27 milyon saat oynanmış oldu. Henüz tam olarak çıkışı gerçekleşemeyen oyunun bu şekilde bir başarı elde etmesi takdir edilesi bir durumdur. Hawkeye hariç tüm orijinal Avengers karakterlerini New York savaşına tekrar götüren Marvel’s Avengers oyunu tam sürüm olarak yarın, yani 4 Eylül’de çıkacak. Oyunun tam sürümü çıktıktan sonra mevcut oyun verileriniz eskisi gibi kalacak. Oyunun tam sürümü çıkmadan Deluxe Edition isimli DLC de satışa çıktı. Marvel’s Avengers Steam platformunda 289TL, PlayStation Store’da 429TL, Microsoft Store’da 430TL fiyat etiketiyle satılıyor.





PAYLAŞ