Marvel Run Jump Smash! Oyunu Yayınlandı (Video) - Haberler - indir.com

Marvel Run Jump Smash! Oyunu Yayınlandı (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz yıl sonunda ilk olarak iOS platformunda yayınlanan ve efsanevi Marvel kahramanlarını bulabileceğiniz sonsuz koşu türündeki aksiyon oyunu Marvel Run Jump Smash!, Android ve Windows 8 platformları için de yayınlandı.

Hulk, Thor, Iron Man ve Spider Man gibi efsanevi Marvel süper kahramanlarını yöneterek oynayabileceğiniz oyunda bölümler arasında ilerleyerek yönettiğiniz süper kahramanlar ile birlikte karşınıza çıkan engellerin üzerinden atlayarak altınları toplamaya çalışacak, ezeli düşman olan Loki ile savaşacak ve süper kahramanların yeteneklerini keşfederek en yüksek puanı kazanmak için mücadele edeceksiniz.

Ekranın sağ tarafında doğru ilerleyerek oynayabileceğiniz oyunda topladığınız altınlarla kahramanlara geçici bonuslar ya da yetenek geliştirmeleri satın alabileceğiniz gibi farklı kahramanlar arasında geçiş yapabilir ve oyun bölümlerinde ilerledikçe yeni kahramanların kilitlerini açabilirsiniz.

iOS için 1.79 TL, Android için 0.99 USD ve Windows 8 için 2.49 TL fiyat etiketine sahip olan Marvel Run Jump Smash! oyununa aşağıdaki bağlantıları kullanarak ulaşabileceğiniz gibi oyun için özel olarak yayınlanmış olan çıkış videosunu da yine aşağıdan izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Marvel Run Jump Smash! Çıkış Videosu


PAYLAŞ