Marvel Future Fight'a güncelleme geldi - Haberler - indir.com

Marvel Future Fight'a güncelleme geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-10 12:30:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Mobil oyun camiasına kattığı birçok sevilen oyunla tanınan Netmarble Games, en çok takip edilen oyunlarından biri olan Marvel Future Fight'ta bir takım yenilikler yaptı. Gelen güncellemeyle beraber oyuna yeni karakterlerin yanında yeni kostümler ve savaş modları da eklendi. Android ve iOS'lar için çıkan oyun, iyi ve kötü karakterleriyle, grafikleriyle, kolay oynanışıyla oyun severlerin ilgisini üzerine toplamayı başaran bir yapım oldu. Aynı zamanda oyunun ücretsiz olarak indirilebilmesi de, oyuncuların ilgi göstermesinde etken konulardan biri oldu. Çıkışının üzerinden yaklaşık 2 yıl geçmesine rağmen, hala mobil oyuncuların keyifle oynadığı yapıma gelen yenilikler, takipçilerini oldukça sevindirdi.

Oyuncular, Marvel Future Fight'a gelen 3 yeni karaktere sevinirken, oyuna bunun dışında da pek çok yenilik geldiği öğrenildi ve ayrıntıları paylaşıldı. Güncellemeyle beraber, Örümcek Adam 2099, Absorbing Man ve Titania karakterleri oyuna eklendi. Bunların yanında da 4 yeni kostüm, yine güncellemeyle beraber oyundaki yerini aldı. Kostümlerin ayrıntılarına gelinirse; Örümcek-Gwen için Gwendolyne Stacy kostümü, Yondu için Galaksinin Koruyucuları 2 adlı filmden yola çıkarak tasarlanan bir kostüm, Kaiju Çocuk için 'Canavarlar Serbest Kaldı!' çizgi romanının kapağını yansıtan bir kostüm ve son olarak Thanos için de Gizli Savaşlar: Sonsuzluk çizgi romanından esinlenerek tasarlanan bir kostüm, toplamda 4 kostüm oyuna eklendi.

Yapılan güncellemeye dair konuşan Netmarble Games Chief Global Officer Seungwon Lee; 'Her zaman oyuncularımızı olabildiğince çok eğlendirmeyi hedefliyoruz. Son güncellememizde yeni karakterler, kostümler ve savaş modları eklediğimiz gibi, oynanışı çok daha ilgi çekici ve kolay oynanır hale getirecek çeşitli iyileştirmeler de yaptık.' ifadelerini kullandı.  Tüm bunların yanında, 'Gölgediyar'da da iyileştirmeler yapıldığı açıklandı. Aynı zamanda oyuna bazı yeni savaş modları eklendi. Oyundaki genel zorluk seviyesi arttırıldı. Yeni eklenen bir savaş moduna göre, oyunculara altı karakterlik iki takım oluşturtulacak ve ilk, ikinci yarı ve uzatmalardan oluşan karşılaşmalar düzenlenecek. Üstün baş düşman modunda, Deli Titan Thanos'a karşı savaşılacak.

Yeni oyuncuların yapması gereken Büyüme Yolculuğu ve Kahramanın Yolculuğu görevleri birleştirildi ve bir görev haline geldi. Oyuncular kendi savaş güçlerine göre de, zorlukları değişen meydan okuma seçenekleri alacaklar. Yayınlanan 3 yeni karaktere yakından bakmak gerekirse de;

ABSORBING MAN: Kötü bir karakter olarak oyunda yer alacak ve silahı zincire bağlı bir top olacak. Kendi bedenini değiştirme yeteneği olacak. Aynı zamanda Titania'nın da eşi.

ÖRÜMCEK ADAM 2099: Bu karakter 2099 yılından gelecek. Fütüristik ekipmanlara sahip bir kostümü olacak.

TITANIA: ABSORBING MAN'in eşi olarak oyunda yer alacak. Dövüşme şekli yumruk yumruğa olacak ve fiziksel olarak oldukça güçlü bir karakter olacak.





PAYLAŞ