MARVEL Future Fight'a Avengers:Endgame Güncellemesi - Haberler - indir.com

MARVEL Future Fight'a Avengers:Endgame Güncellemesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-26 14:02:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

MARVEL Future Fight, getirdiği güncellemeler ile Avengers: Endgame filmine uyum sağlıyor! Oyuna yeni kostüm ve yeni modlar eklenerek film heyecanı oyuna da taşınıyor.

İlk gününden gişe rekorlarına giriş yapan Marvel Avengers: Endgame filminden ilham alınan devasa güncelleme ile birlikte Süper Kahraman mobil oyunu Marvel Future Fight'a geliyor.

Marvel başkanından merakla beklenen Hawkeye açıklamasıMarvel başkanından merakla beklenen Hawkeye açıklaması

Oyuna yeni gelen güncellemeyle oyuncular yeni eklenen efsanevi savaş ile birlikte hızlı bir şekilde savaşa katılabilecek. Hayranlarının da seveceği Endgame filmine ait arka planlar ve karakterlerle dolu üç yeni bölüm oyuna getirildi bununla birlikte Süper Kötü Adam Thanos, Kategori 3'e yükselerek merakla beklenen Nihai Yeteneğine kavuşuyor.

Sevilen karakterlerin yeni kostümleri!

Filmin en sevilen karakterleri Demir Adam, Kaptan Amerika, Kara Dul, Hulk, Savaş Makinesi, Nebula, Rocket Raccoon, Ant-Man, Ronin ve Thanos için Avengers: Endgame temasına sahip kostümler ücretsiz elde etmek mümkün. Ronin ve Thanos haricindeki karakterler için "Yeni Kostümler" gelen güncellemeyle eklendi.

MARVEL Future Fight'a gelen güncellemeyle neler geldi?

  • Dünya Etkinlikleri: Oyuncular belirli zamanlarda etkinliğin belirlediği takımlarda savaşma imkanı sunuyor, düşmanları yenerek, puanları kazanarak oyun sonundaki puana göre ekstra ödüller verilecek.
  • Ajan Seviyeleri: Kuvvet ve Büyüme Seviyesinden oluşan Ajan Seviyesi, Süper kahramanlarını güçlendirip belirlenen eşyaları kullanarak büyümeye devam ediyor. Oyuncular Ajan Seviyesini yükselttiğinde kendilerine verilecek puanlar ile özel etkiler kazanabilecek.
  • Sinerji Kostümleri: Aynı gruptaki iki kostümü satın alındığında ek olarak hediye edilen kostüm, oyuncuların yalnızca bir kostümü geliştirmelerinde eş gruptaki kostümlerle gelişecek.



Epic Games - Marvel İşbirliği Thanos'u Fortnite'a GetirdiEpic Games - Marvel İşbirliği Thanos'u Fortnite'a Getirdi
Deadpool, MARVEL Future Fight oyununa katılıyorDeadpool, MARVEL Future Fight oyununa katılıyor

[MARVEL Future Fight] - Yenilmezler: Endgame Güncellemesi Sinematik Tanıtım Videosu


PAYLAŞ