MARVEL Future Fight 4. Yaşını 100 Milyon Oyuncusu İle Kutladı - Haberler - indir.com

MARVEL Future Fight 4. Yaşını 100 Milyon Oyuncusu İle Kutladı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-02 10:32:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Dünyanın en hızlı büyüyen oyun firmalarından olan Netmarble, dünya çapında en büyük 5. oyun firması arasında yer almaktadır. Her yaştan kullanıcı kitlesine hitap eden Netmarble Corp 2000 senesinde Kore'de kurulmuş ve oyunları dünya çapında ses getirerek, oyun severler tarafından yoğun bir ilgi görmüştür. Dün Netmarble Crop'un en sevilen oyunlarından biri olan MARVEL Future Fight'ın 4. yıl dönümüydü.

Oyun severler tarafından yoğun ilgi gören MARVEL Future Fight kısa zaman içerisinde dünya çapında ses getirmişti. 30 Nisan'da 4. yaşını kutlayan oyunun şuan da dünya çapında 100 milyon kullanıcısı bulunuyor. MARVEL Future Fight'ın yıl dönümünü için,  Netmarble oyuncularına özel etkinlikler ile hediyeler kazandırdı ve önümüzdeki günlerde de yeni etkinliği ile kazandırmaya devam edecek.

MARVEL Future Fight'a Gizli Savaş Güncellemesi GeliyorMARVEL Future Fight'a Gizli Savaş Güncellemesi Geliyor

MARVEL Future Fight'a Sekiz Karakter ve İki Yeni Mod Ekleniyor!

Nermarble Crop, dün MARVEL Future Fight oyunun yıl dönümünü 100 milyon oyuncusuyla birlikte oyun içerisinde kutladı. Bu özel günü oyun içi çeşitli etkinlikler ile kutlayan, Nermarble kullanıcılarına oyun hakkında daha önce yayınlanmamış bazı bilgileri de özel bir grafikle paylaştı.

MARVEL Future Fight’ın Detayları Bilgi Grafiğinde Saklı

2015 senesinde piyasaya çıkan MARVEL Future Fight başarılı grafiğiyle oyun severleri kendinde çekmişti. Oyunda yer alan yeni karakterler ve ilgi çekici içeriğiyle uzun süreli bir başarı yakalayan MARVEL Future Fight, bu senenin Nisan ayında indirilme sayısı 100 milyona ulaştı. Her geçen gün daha fazla kişi tarafından oynanmaya başlayan oyun güncel içeriği ve başarılı grafikleriyle oyuncular tarafından da büyük övgü topluyor.

Oyun ile ilgili paylaşılan grafiğe göre, MARVEL Future Fight bugüne dek, toplamda 187 karakter ve 203 üniforma güncelledi. Buda oyunun canlılığını her zaman koruduğunu ve bu konuda ekibin oldukça sıkı bir çalışma içerisinde olduğunu gösteriyor. Ayrıca grafikte yer alan bilgiye göre, MARVEL Future Fight oyununda, oyuncuların sahip olduğu karakter sayısı bir milyar olarak belirtilirken, oyuncuların aktif oyun süresinin ise 40 bin yıla eş değer olduğu açıklandı. Grafikte oyunda, Baş Düşman Thanos'a kaç defa meydan okunduğu ve Gölgeler Tahtları'nı en fazla ele geçiren oyuncuların kayıtlarına da yer verildi.

Yıl Dönümüne Özel Hediyeler Oyuncuları Bekliyor

MARVEL Future Fight, dördüncü yıl dönümüne özel oyuncularına farklı etkinlikler sundu. "4. Yıl Dönümü Geri Sayım Etkinliği" ile oyuncular, her gün için özel hediyeler kazandı. Geri sayımın son gününde ile Seçici: Kategori seçeneği sunan etkinlik oyunculara 2 özel karakter kazanma imkanı sundu.
Dün itibariyle "4. Yıl Geri Sayım Etkinliği" sona erdi, ancak Nermarble 4. yıl şerefine yeni bir etkinlikle daha oyuncularına hediye kazandırmaya devam ediyor. Önümüzdeki 8 hafta boyunca devam edecek olan, "4. Yıl dönümü Giriş Etkinliği"  oyuncularına, 6 Yıldız Mega Rütbe Atlama Bileti elde etme şansı,  6 Yıldız Kara Dul, Hulk ve Demir Adam kahramanları da kazanma fırsatı sunuyor. 

MARVEL Future Figh İndir: iPhone

Bunun yanı sıra oyunculara ek bir etkinlikle hediyeler kazandırmaya devam eden MARVEL Future Fight , "Avengers Özel Etkinlik Görevi" etkinliğine katılan oyuncularına Kategori-2 Mega Yükseltme Bileti kazanma fırsatı sunuyor. Oyundaki başarınızı arttırmaya yarayan bu günlük etkinlikler zaman zaman yenilenerek oyun severlere yeni imkanlar tanıyor. Ayrıca oyun içerisinde yer alan çeşitli bonus puanlar sayesinde de oyundaki gücünüzü arttırabilirsiniz.

Dünya çapında büyük bir beğeni yakalayan MARVEL Future Fight oyunu, Apple Store ve Google Play'den indirebilebilir ve daha fazla bilgi almak için oyunun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Deadpool, MARVEL Future Fight oyununa katılıyorDeadpool, MARVEL Future Fight oyununa katılıyor
MARVEL Future Fight'a Avengers:Endgame GüncellemesiMARVEL Future Fight'a Avengers:Endgame Güncellemesi

PAYLAŞ