Marshall, Bluetooth özellikli hoparlör ailesini güncelledi - Haberler - indir.com

Marshall, Bluetooth özellikli hoparlör ailesini güncelledi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-11 12:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Marshall Bluetooth hoparlör ailesinde bulunan ve oldukça kaliteli ses deneyimi sunan Acton, Woburn ve Stanmore modelleri, güncellenmiş ikinci versiyonları ile birlikte kullanıcıların karşısına çıktı.

Marshall, Bluetooth özellikli hoparlör ailesini güncelledi

Bu ailede tün yenilenmiş modeller Bluetooth 5.0 desteği, dijital sinyal işlemcisi ve multi-host fonksiyonu ile birlikte kullanıcılarına mükemmel bir deneyim sunuyor. Multi-host fonksiyonu sayesinde bir hoparlörü iki farklı cihaza aynı anda bağlayabilir ve cihazlar arasında seçim yaparak, istediğiniz içeriği çalabiliyorsunuz. Oldukça sağlam gövde yapılarına sahip olan bu hoparlörler tasarımıyla da dikkat çekiyor. Siyah ve beyaz olarak iki adet renk seçeneği bulunuyor. Eski versiyonlarında bulunan klasikleşmiş marshall düğmeleri ile birlikte dinlediğiniz müziğin bas, tiz ve ses ayarlarını rahatlıkla yapabiliyorsunuz.

Logitech'ten Oyunlara Tepki Verebilen Hoparlör TanıtıldıLogitech'ten Oyunlara Tepki Verebilen Hoparlör Tanıtıldı

Oldukça şık tasarıma sahip olan hoparlörler kullanıcılarına aynı zamanda mobil uygulama desteği de sunuyor. İstediğiniz zaman mobil uygulama üzerinden cihazın ses ayarlarını yapabiliyorsunuz. Ailede ki üç farklı model, ayrıca Wi-Fi versiyonları da bulunuyor. Küçük bir ekstra ücret ödeyerek bu versiyonları da satın alabiliyorsunuz. Cihazların ses kalitelerine bakacak olursak oldukça iyi bir ses kalitesi sunan bu modellerin tizleri oldukça berrak bir yapıda seslendiriliyor. Bas konusunda birçok kullanıcı hoparlör alırken tereddüt eder. Fakat bu hoparlör bas seslerde mükemmel bir performans sergiliyor. Cihazların üçü de dahili bir batarya bulundurmuyor. Sadece elektrik gücü ile çalışan bu cihazların fiyat listesi de şöyle:

  • Acton 2 - 249
  • Stanmore 2 - 349$
  • Woburn 2 - 499$

Marshall'ın bu yenilenen hoparlörü kullanıcı karşısına çıktı. Fakat yukarıda belirttiğimiz fiyat listesini ülkemizdeki kur oranına göre çevirir ve üstüne vergilerimizi de eklersek kullanıcıların pek de hoşuna gitmeyecek bir fiyat etiketi karşımıza çıkabilir. Ama sürekli olarak müzik dinleyen biriyseniz ve kendinize uygun hoparlör arıyorsanız, her konuda sizi tatmin edecek olan bu hoparlörleri seçebilirsiniz. Tasarım konusunda da oldukça başarılı olan şirket, klasik marshall düğmeleri ile birlikte hoparlöre havalı bir yapı sağlıyor. Özetle bu hoparlörlere iki cihazla bağlanabilir ve her türlü şarkıyı yüksek ses kalitesi ile birlikte dinleyebilirsiniz.


Samsung'tan yeni bir akıllı hoparlör prototipiSamsung'tan yeni bir akıllı hoparlör prototipi
Google'dan android destekli hoparlör geliyorGoogle'dan android destekli hoparlör geliyor
Apple'dan Uygun Fiyatlı Hoparlör GeliyorApple'dan Uygun Fiyatlı Hoparlör Geliyor

PAYLAŞ