Market alışverişi yaparken teknolojiden yararlanmak isteyen kişiler için en iyi uygulamaları bir araya getirdik. İşte market alışverişi yapabileceğiniz en iyi uygulamalar.

Online olarak yapılan alışverişlerde sayısız seçenek olduğu gibi marketlerde de uygulamalar yardım sağlayabiliyor. Market alışverişi yapmak için tercih edebileceğiniz bu uygulamalar sayesinde üstelik pek çok avantajdan da yararlanabilirsiniz.

YunusOnline

Yunus marketlerinin resmi uygulaması olan YunusOnline uygulaması sayesinde kolay bir şekilde alışverişlerinizi yapabilirsiniz.

Happy.Com.Tr

Happy.com.tr mağaza zincirleri olarak büyük bir ilgi gören Happy marketleri için de yine uygulama tercih edebilirsiniz.

Migros Sanal Market

Türkiye’nin en popüler marketlerinden birisi olan Migros, sanal marketini uygulama ile telefonlara getiriyor. Üstelik uygulamaya özel pek çok indirim ve kampanya da mevcut durumda.

Getir

Belirli bölgelere yönelik sunulan Getir uygulamasını, kapsam içerisindeyseniz de kullanabilirsiniz. Getir farklı cihazlara yönelik versiyonlar da geliştirilmiş durumda.

Tazedirekt

Sağlıklı beslenme motto ile yola çıkan Tazedirekt, en taze ve sağlıklı yiyeceklere ulaşmanızı sağlıyor.

A101

Türkiye2nin en popüler market zincirlerinden birisi olan A101 için online mağaza ve uygulama ile birlikte büyük bir atılım yapıldı. Online olarak yapacağınız alışverişlerde üstelik çeşitli kuponlar da destekleniyor.

Bakkaldan

Belirli bölgelerde ve kayıtlı bakkallarda desteklenen Bakkaldan, kapsam içeresinde olan kişiler için ideal durumda.

CarrefourSA

Süpermarket alışverişinin en kolay hali olan CarrefourSA uygulaması, üstelik zengin seçenek uygun fiyatları ile dikkat çekiyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir