Mark Zuckerberg Tiktok hesabı söylentileri artıyor - Haberler - indir.com

Mark Zuckerberg Tiktok hesabı söylentileri artıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-14 18:33:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

BuzzFeed’de ortaya çıkan bazı detaylara göre TikTok’ta yer alan bir hesabın Mark Zuckerberg’e ait olduğu iddia ediliyor. Bu noktada Zuckerberg’in kullanmış olduğu hesabın “finkd” adıyla açıldığı iddia ediliyor. Bu hesapta ise sadece 61 kişi takip ediliyor. Dünya genelinde yükselişe geçen sosyal medya uygulaması TikTok, diğer sosyal medya uygulamalarına ciddi bir rakip olmaya başlıyor. Yayınlanan yeni rapora göre ise Facebook CEO’su Mark Zuckerberg’in TikTok hesabı olduğu iddia ediliyor. Çarşamba günü BuzzFeed’de yayınlanan rapor doğrultusunda hesabın Mark Zuckerberg’e ait olduğu iddia edilen birçok delil yer alıyor.

Mark Zuckerberg’in TikTok Hesabı Ortaya Çıktı

TikTok'un sahibi Bytedance akıllı telefon piyasasına girdi!TikTok'un sahibi Bytedance akıllı telefon piyasasına girdi!

2016 yılında Facebook şirketi, TikTok’un ilk hali olan Musical.ly’yi satın almak için görüşmeler gerçekleştirmişti. Ancak görüşmeler başarısız gerçekleşti. 2017 yılında Musical.ly Çin’in teknoloji şirketi ByteDance tarafından satın alındı. ByteDance kısa süre sonra video sosyal ağı olan TikTok ve Çin versiyonu olan Douyin’i kurdu. Ancak Facebook’un TikTok’tan vazgeçmediği gözüküyor. Business Insider, TikTok hesabı ile alakalı Facebook’la görüşmek istedi. Ancak sosyal medya devinden konu ile alakalı bir açıklama gelmedi.

Mark Zuckerber, finkd kullanıcı adını Twitter’da tercih ediyor. Zuckerberg’e ait olduğu iddia edilen bu TikTok hesabının şuan 4055 takipçisi bulunuyor. İddia edilen bu hesaptan Selena Gomez, Loren Gray gibi TikTok ünlüleri takip ediliyor. Hiç paylaşımı bulunmayan bu hesabın Mark Zuckerberg’e ait olup olmadığı henüz bilinmiyor.


Tiktok'un büyümesi ilk kez yavaşladıTiktok'un büyümesi ilk kez yavaşladı
Instagram, TikTok’u kendi özelliğiyle bitirecek bir hamle yapmak üzereInstagram, TikTok’u kendi özelliğiyle bitirecek bir hamle yapmak üzere

PAYLAŞ