Mark Zuckerberg Harvard'a Geri Dönüyor - Haberler - indir.com

Mark Zuckerberg Harvard'a Geri Dönüyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-10 15:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Sosyal medya devi olan Facebook'un kurucusu olarak bildiğimiz Mark Zuckerberg tam 12 yıl aradan sonra yarıda bıraktığı okulu olan Harvard Üniversitesi'ne mezuniyet konuşması yapmak üzere geri dönüyor. Bu konuşma ile beraber Harvard Üniversitesi tarafından onursal derece elde edebilecek. Günümüzde internet üzerindeki markaların başında gelen ve dünyanın en büyük sosyal medya platformuna sahip CEO Zucherberg, 2005 yılında Harvard Üniversite'nde Bilgisayar Bilimi eğitimi görüyordu.

Ancak o yıllardan beri Facebook'un temellerini atmaya başlayan Zuckerberg, tüm zamanını bu işe ayırmaya kara verdi ve bu kararı ile beraber okulunu da yarıda bırakmış oldu. Bu zorlu süreç ve karar onun bu noktalara gelmesinde büyük bir rol oynadı diyebiliriz. İnternet kullanımı ve iletişimini baştan tanımlayan bir sistem olan Facebook her geçen gün büyümeye devam ediyor. Zuckerberg tarafından yapılan bir Facebook paylaşımı ile tıpkı Bill Gates gibi yarıda kaldığı okuluna gidere 2017 mezunlarına verimli bir konuşma yapacak.

Bu oldukça ilgili gelişme ile alakalı Harvard'ın resmi internet sitesi üzerinden de duyuru yapıldı. Harvard başkanı olan Drew Faust bu konu ile alakalı ; Mark Zuckerberg'in liderliği dünya genelinde iletişimin doğasını değiştirdi. Günümüzde çok az buluş Facebook'un insanlar üzerinde yarattığı etkiyle yarışabilir.' Dedi. Paylaşılan kısa bir videoda 10 yıl önce mezun olan Bill Gates'ten konuşma için yardım istedi. Mark Zuckerberg'in bu mezuniyet konuşmasını 25 Mayıs tarihinde yapacağını belirtelim. Bakalım bu mezuniyet konuşmasında hangi kelimeler kullanılacak ve 2017 mezunları için ne gibi bir ilham olacak göreceğiz.





PAYLAŞ