Mark Bir Kez Daha Özür Diledi !	 - Haberler - indir.com

Mark Bir Kez Daha Özür Diledi !

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-04 10:20:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Facebook CEO'su Mark Zuckerberg, House Energy and Commerce'ın gizlilik ve 2016 seçimlerinde Amerikalı seçmenleri hedeflemek için Facebook verilerinin kullanımı hakkında gerçekleşen konuşmadan önce ifade vermişti. Bu yazı, Capitol Hill'deki duruşmalar sırasında milletvekilleri ve Zuckerberg'den gelen yorumları yansıtacak şekilde güncellendi.

Facebook başkanı ve CEO'su Mark Zuckerberg, bu hafta, Capitol Hill'de veri gizliliği konusunda yapılan duruşmalar sırasında bu hafta tekrar dile getirildi. 'Sorumluluğumuzun yeterince geniş bir görünümünü almadık ve bu büyük bir hataydı. Benim hatamdı ve üzgünüm, 'dedi Zuckerberg.

Ancak birkaç milletvekili Zuckerberg'e daha önceden duyduklarını hatırlatmakta tereddüt etmedi.

Çarşamba günü, Temsilci Jan Schakowsky , 33 yaşındaki kurucuya 2003'e kadar uzanan bir zaman için bir dizi özür dilediğini açıklayarak, 'Uzun bir büyüme ve başarı geçmişine sahipsin, ama, özür dilemenin de uzun bir listesi var, bu da bana göre öz düzenlemenin işe yaramadığının kanıtıdır.'

 'Özür dileklerini daha önce de gördük' diyen Sen. Richard Blumenthal tarafından sorgulama sırasında gündeme geldi. Thune (RS.D.) Zuckerberg'in özür dileme tarihine dikkat çekti ve 'On yıldan fazla bir süre daha iyisini yapmanın sözünü verdikten sonra, bugünün özrü nasıl farklı'' Diye sordu. Senatör Catherine Cortez Masto ona 'lütfen özür dilemeyi bırak ve değişimi gerçekleştir. 'dedi.

 Salı günü, Zuckerberg, Facebook'un Geliştirici Konferansı'nda sahne aldı. Washington'da, onu utandırmaya hazır olan senatörlerin önünde cesur ve şatafatlıydı; Burada Zuckerberg alkışlarla karşılandı.

F8 kaçınılmaz olarak Zuckerberg'in geçen ay karşılaştığı iki günlük sorgulamadan farklı bir deneyim olsa da, aynı zamanda çok farklı bir F8'di. Bu platformda da özürlerini ileten Zucerberg, yepyeni bir şeylerin yolda olduğunu bildirdi.

 





PAYLAŞ