Mario Kart Tour'un Android ve iOS çıkış tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

Mario Kart Tour'un Android ve iOS çıkış tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-27 18:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Nintendo’nun bir süredir üzerinde çalıştığı ve iOS ile Android platformları için sunulacak olan yeni mobil oyun Mario Kart Tour için çıkış tarihi belli oldu. Şirket tarafından Twitter üzerinde yapılan paylaşımlara göre Mario Kart Tour oyununun 25 Eylül’de çıkacağı ve bugün itibariyle ön kayıt sisteminin aktif olduğu ifade ediliyor. Japon teknoloji markası Nintendo yaklaşık iki yıl gibi bir süre önce Mario Kart Tour adlı oyunun Android ve iOS olarak mobil platforma geleceğini duyurmuştu. Aylar öncesinde ise Android platformu için kapalı beta kayıtlarını başlatan şirket şimdi ise bir süre sonra oyunun çıkış tarihini resmi olarak açıkladı. Gelin şimdi Nintendo’nun yeni Mario Kart Tour oyunu neler sunuyor detaylarına bakalım.

Mario Kart Tour 25 Eylül’de Yayınlanıyor

Nintendo, Mario'nun Biyografisini DeğiştirdiNintendo, Mario'nun Biyografisini Değiştirdi

Şirket Mario Kart Tour oyunu hakkında henüz detay vermezken, oyunu nasıl olacağına dair bazı detaylar biliniyor. Hem Google Play Store hem de App Store için ön kayıt sistemini aktif eden şirket bu sayede oyunun detaylarına dair de bazı bilgiler sunuyor.

Sizlerde Android üzerinden Mario Kart Tour oyununa ön kayıt yaptırmak için buraya tıklayabilirsiniz. iOS kullanıcısı iseniz buraya tıklayarak iOS üzerinden oyuna ön kayıt gerçekleştirebilirsiniz. 25 Eylül ile beraber Mario Kart Tour oyununu mobil cihazlarınıza indirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz. Oyunun oldukça oynanabilir ve iyi grafikleri ile kullanıcılar tarafından beğenilmesi bekleniyor.


İlgili uygulamalar
Mario Kart Tour'un Beta Görüntüleri Ortaya ÇıktıMario Kart Tour'un Beta Görüntüleri Ortaya Çıktı

PAYLAŞ