Mario GTA dünyasına adım atarsa ne olur - Haberler - indir.com

Mario GTA dünyasına adım atarsa ne olur

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-25 15:25:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Super Mario geçmiş yılların en popüler ve sevilen oyunlarından biri olarak efsaneleşmiş oyunlardan biriydi. Zaman geçse de unutulmayan oyunlardan biri olan Super Mario, son günlerde eski popülerliğini yeniden elde ederek oyun dünyasında adından sıkça söz ettirmeye başladı. Super Mario adına günümüz teknolojisine uyarlanarak piyasaya sürülen oyunların, bu popülerlikte etkisi büyük oldu. En son çıktığı haber de ise sevilen bir diğer popüler oyun olan GTA ile aynı cümlede ve hatta aynı video da yer aldı.

Super Mario ve en sevilen oyunlardan biri olan GTA, oyun severlerin normalde bir arada düşünemeyeceği iki isimken, aynı video da oyuncuların karşısına çıktılar. Bu videodan ortaya çıkan görüntüler, izleyenler tarafından oldukça keyifli bulundu. Geçtiğimiz günlerde, Nintendo düzenlediği etkinlikte oyun severlere Super Mario Odyssey adlı yapımı tanıttı. Etkinlikte tanıtılan oyun, Nintendo?nun en önemli yapımlarından biri olarak nitelendirildi. Oyunda, oyuncular Mario?yu açık dünyada diledikleri gibi koşturabiliyorlar. Oyun, oyuncuların merakla beklediği oyunlar arasına girmeyi başardı.

Henüz piyasaya sürülmemiş olan Super Mario Odyssey için oyunculardan bir video geldi. Oyun severler, diğer sevilen yapımlardan biri olan GTA IV?e Mario modunu eklediler. Videoda, daha çok kötülere karşı savaşıyor olması ile bilinenn MArio?nun, suç hayatına atıldığı görülüyor. Oyun severlerin oldukça keyifli bulduğu videoyu, aşağıdan izleyebilirsiniz;

https://youtu.be/Ih323XXu_3w




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ