Marco Polo ile Sadece Seçtiğiniz Arkadaşlarınıza Yer Bildirin - Haberler - indir.com

Marco Polo ile Sadece Seçtiğiniz Arkadaşlarınıza Yer Bildirin

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

En çok kullanılan Foursquare ve Facebook gibi yer bildirim özelliğine sahip uygulamalara farklı bir alternatif olarak kullanabileceğiniz Marco Polo uygulaması ile sadece seçtiğiniz arkadaşlarınıza gözükecek yer bildirimleri yapabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak indirilebilen ve yeni bir yer bildirim uygulaması olarak yayınlanan Marco Polo, yer bildirim işlemini tüm kullanıcılar için özel ve kapalı bir hale getirerek kullanıcılarına sadece seçtikleri arkadaşlarına gözükecek yer bildirimleri yapabilmesini sağlıyor. Uygulama sayesinde kullanıcılar yakın arkadaşlarının nerede olduklarının takibini yapabildikleri gibi aynı zamanda bulunulan yer ile ilgili fotoğraf ve metin bildirimleri yapılmasına da olanak sağlamaktadır.

Uygulama sayesinde yer bildirimi yaparak arkadaşlarına bulundukları konum hakkında bilgi verebilen kullanıcılar sadece arkadaşları ve yakın çevreleri ile bu bilgileri paylaşabilmektedirler. Yani Foursquare veya Facebook'da olduğu gibi genel paylaşım değil özel paylaşım yapılabilmektedir. Bu sayede de mekanlar için check-in değil, doğrudan konum bildirimi yapılarak kullanıcılar seçtikleri arkadaşları ile sürekli iletişim halinde olabiliyorlar.

Mobil kullanıcılara göre Foursquare'in gizliliği su istimal ettiği iddialarını düşünecek olursa, Marco Polo uygulaması önümüzdeki günlerde oldukça popüler olacak bir yer bildirim uygulaması gibi görünmekle beraber pek çok kullanıcının da bu uygulamaya geçiş yapacağını düşünüyoruz.

Android versiyonunun önümüzdeki günlerde yayınlanacağını öğrendiğimiz uygulamanın iPhone ve iPad cihazınızda kullanabileceğiniz iOS versiyonu aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ