Manuganu 2 Android'e Geldi (Video) - Haberler - indir.com

Manuganu 2 Android'e Geldi (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz aylarda yayınlanan Türk yapımı platform koşu oyunu Manuganu'nun ikinci sürümü Manuganu 2, ilk olarak iOS platformunda yayınlanmıştı. Oyun şimdi de Android cihazlar için indirmeye sunuldu.

Ücretsiz olarak indirmeye sunulan Android için Manuganu 2'deki amacımız iOS sürümünde olduğu gibi Manuganu adlı karaktere yardım ederek, en iyi arkadaşını kurtarmak için mücadele etmek olacak.

Manuganu 2 Android

İlk oyuna göre daha da geliştirilmiş halde gelen Manuganu 2'de geliştirilmiş tırmanma hareketleri, tek dokunuş ile uçma, yuvarlanma ve yüzme teknikleri gibi pek çok yeniliği bulabilir, 3 boyutlu oyun dünyasında eğlenceli bir macera deneyimi yaşayabilirsiniz.

40 oynanabilir bölüm, 4 Epik bölüm sonu canavarının yer aldığı oyunda ayrıca ilerleme esnasında karşınıza çıkan altınları ya da nesneleri toplayarak sürpriz ödüller kazanabilir ya da alternatif yollardan ilerleyerek üç yıldızı toplayabilirsiniz.

Türkçe dahil olmak üzere İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca gibi dil desteğinin de bulunduğu Manuganu 2 ile birlikte serinin ilk oyunu Manuganu'yu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla mobil cihazlarınıza indirebilir, Android için Manuganu 2 Oynanış Videosu'nu izleyebilirsiniz.




Manuganu 2 Android Oynanış Videosu


PAYLAŞ