Mail okuyarak nasıl para kazanılır? - Haberler - indir.com

Mail okuyarak nasıl para kazanılır?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-28 14:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Mail okuması yaparak para kazanma yöntemleri ile beraber boş vaktinizi kazançlı hale getirebilirsiniz. Üstelik bunu sadece mail okuyarak yapmanız mümkündür. 

Mail okuyarak para kazanmak mümkün mü?

Evet, mail okuyarak para kazanmak mümkündür. İnternetten para kazanma yöntemlerinden biri olarak sunulan mail okuma, çok fazla bilgi sahibi olmadan yapabileceğiniz bir işlemdir. Ancak yine de az miktarda da olsa bilgi sahibi olmak gerekir. Elbette ki her e-postayı okuyarak para kazanmak mümkün değildir. Hangi e-postaları okuyarak para kazanabileceğini, bu iş için tercih ettiğiniz para kazanma siteleri tarafından karar verilir. 

MyPoints ile mail okuyarak para kazanın

E-posta okuması yaparak para kazandıran sitelerden biri MyPoints'dir. MyPoints, yeni kullanıcılara 10 USD bonus verir. Bonus bakiyeyi direk olarak çekilmesine izin verilmez. Ancak size verilen görevleri yerine getirerek hesabınızda bakiye birikmeye başlar. Siteyi kullanarak kazandığınız bakiyeleri nakit bir şekilde çekebilir ya da 70'den fazla anlaşmalı sayıcı üzerinden ürün satın alabilirsiniz. MyPoints sitesinin hizmetinden faydalanmak adına 13 yaşından büyük olmanız gerekir. Hesabınızı Amerika Birleşik Devletleri’nde ikamet ediyormuş gibi oluşturmanızda fayda vardır. Kazandığınız paralar PayPal ya da Amazon hediye kartı şeklinde alınabilir. 

Inbox Pays ile mail okuyarak para kazanma

Mail okuyarak para kazanma platformlarından bir diğer ise Inbox Pays sitesidir. Bu site, e-postaları okuyabileceğini ve ödeme alarak ek gelir elde edeceğiniz bir sitedir. Siteye kayıt yaptırmak tamamen ücretsizdir. Sitede size sunulan görevleri yerine getirmek ise kazanç elde etmek mümkündür. Inbox Pays, günde 3 kere e-posta gönderir. Bu görevleri yaptığınızda ise size bir ücret yansıtılır. Bakiyeni 50 dolar olduğunda ise Paypal hesabınıza aktarılır. Ödemeleri sorunsuz bir şekilde almak için Amerika'da yaşıyor olmanız gerekir. Veya Amerika'da yaşıyormuş gibi kayıt yapmanız yardımcı olabilir. 

Points 2 Shop ile mail okuyarak para kazanma

E-Posta adresinizi kullanarak kayıt olabileceğiniz bir hizmet de Points 2 Shop, ilk olarak video seyretme, anket doldurma ve benzer görevler yapmanız gerekir. Bu görevleri yaptıkça da hesabınıza bakiyenize yansır. Diğer siteler gibi bu sitede de direk olarak Türkiye'den ödeme yapılmaz ancak bu sorunu çözebilirsiniz. Bu da siteye Amerika Birleşik Devletleri ya da Birleşik Krallık’ta yaşıyor gibi kayıt olmaktır. Ek olarak ödeme almak için PayPal hesabınızın olması şarttır. 

Inbox Cash ile mail okuyarak gelir elde etme

Listenin bir diğer ismi ise Inbox Cash. Reklam verenlerin belirlemiş olduğu görevleri e-posta adreslerinize gönderen Inbox Cash, bu görevleri yerine getirmeniz karşılığında size ödeme yapılır. Genellikle bu görevler bir web sitesini ziyaret etme ve sitede belirli bir süre vakit geçirmeniz karşılığında çıkar. Sistem, ödemeyi Payeer, Perfect Moneyt ve Faucet Pay ile yapar. (Bitcoin olarak ödeme almak mümkündür.) Ödeme almak için hesabınızda minimum 0,01 USD olması gerekir. Aynı zamanda sisteme yönlendirdiğiniz her kullanıcı için de 0,20 USD ödeme verilir.

Inbox Dollars sitesi ile mail okuyarak para kazanın

Mail okuması yaparak para kazanma denildiğinde ilk akla gelen sitelerden bir diğeri Inbox Dollars, kullanıcılarına 80 milyon dolar üzerinde ödeme yapmıştır. Diğer bir açıdan ise servislerde olduğu gibi bu serviste de ödeme almak için belli başlı ülkelerde yaşıyor olmanız gerekir. Fakat diğerlerinde olduğu gibi Amerika Birleşik Devletleri, İrlanda, Fransa, Almanya ya da Hindistan ülkelerinden herhangi birinde yaşıyormuş gibi kayıt olursanız bu sorunu çözmüş olursunuz.

 





PAYLAŞ