MagSafe kablosuz şarj aksesuarı tanıtıldı - Haberler - indir.com

MagSafe kablosuz şarj aksesuarı tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-14 17:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Bir süredir beklenen MagSafe kablosuz şarj aksesuarı dün akşam gerçekleştirilen etkinlikte nihayet tanıtıldı. Özellikle akıllı telefon ve akıllı saatlerde gelişmiş şarj deneyimi sunması beklenen bu cihazın oldukça pratik bir tasarımının olduğunu da söylemek mümkün. Apple bu cihazı,”Manyetik kılıf, cüzdan ya da her ikisini birden takın. Ve daha hızlı kablosuz şarjın rahatlığını yaşayın.” şeklinde tanımlıyor. İşte MagSafe kablosuz şarj aksesuarı özellikleri ve fiyatı:

MagSafe kablosuz şarj aksesuarı çok daha gelişmiş bir deneyim sunacak!

Apple, MagSafe’i yeni kablosuz şarj cihazları ve iPhone kılıfları ile birlikte yeniden canlandırmayı hedefliyor. Cihazın tanıtımını gerçekleştiren Apple Başkan Vekili Deniz Teoman, yeni MagSafe aksesuarlarının telefonun arkasına takılacağını da aktardı.

Apple, iPhone 12 serisi için 5G’yi seçtiApple, iPhone 12 serisi için 5G’yi seçti

Apple, MagSafe bağlantılarını uzun zaman önce bırakmış olsa da bu isimlendirmeden vazgeçmemiş gibi duruyor. Şirket, MagSafe adını devralan yeni kablosuz şarj cihazlarını ve cüzdanlarını kısa süre önce duyurdu. MagSafe, iPhone’un arkasına takılan manyetik bir cüzdan içeren yeni bir aksesuarda da kullanılacak.

Telefonu saat moduna geçiren yeni bir deri kılıf da bulunuyor. Hem iPhone hem de Apple Watch için katlanır bir şarj cihazının da tanıtıldığı etkinlik gerçekten de farklı cihazlara sahne oldu. Şarj cihazları aynı zamanda 15W güç sağlayabiliyor.

iPhone 12 için üretilen kılıflarla entegre olarak üretilecek olan MagSafe, aynı zamanda mıknatıslı yapısıyla da kablosuz şarjı daha kolay hale getirecek. Bunun yanında aynı zamanda MagSafe Duo Charger adı verilen cihazda kullanıcılar, bir tarafta iPhone 12’lerini şarj edebilirken diğer tarafta Apple Watch akıllı saatlerini de şarj edebilecek.

Apple’a göre, MagSafe aksesuarları ve şarj cihazları, kablosuz şarjın etrafında, iPhone ile mükemmel şekilde hizalanan “hizalama ve verimlilik için optimize edilmiş” bir dizi mıknatısa sahip. MagSafe şarj cihazları, yalnızca iPhone’ları değil, Qi özellikli mevcut cihazlarla da uyumlu olduğu söyleniyor.

MagSafe aksesuarları için fiyatların ne olduğu henüz belli değil.



PAYLAŞ