Mafya Temalı Aksiyon Oyunu: Mafia Rush (Video) - Haberler - indir.com

Mafya Temalı Aksiyon Oyunu: Mafia Rush (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

3 boyutlu oyun dünyasında benzersiz bir heyecan yaşayabileceğiniz Mafia Rush, tarihin en büyük mafya babası olmak için kötü adamlara karşı mücadele vereceğiniz mobil aksiyon oyunudur.

Soygun, Saldırı, Savunma ve Hayatta kalma olmak üzere 4 farklı oyun modunun yer aldığı Mafia Rush'ta, sıfırdan kendi mafya imparatorluğunu kurmak için harekete geçen bir kahramanı kuşbakışı açıyla kontrol edeceksiniz.

Mafia Rush

Karşınıza çıkan düşmanları sahip olduğunuz silahlarla yok edeceğiniz oyunda, yok ettiğiniz her düşman için tecrübe puanı ya da para kazanabileceğiniz gibi bunlarla yeni silahlar alabilir, kahramanınızı güçlendirebilir ve onun düşmanlar karşısında daha sağlıklı bir şekilde ayakta durmasını sağlayabilirsiniz.

Harita üzerinde düşmanlarınızın yerlerini de görebileceğiniz oyunda her başarılı olduğunuz bölüm sonrası bir sonraki bölüm kilidini de açtırabilirsiniz.

Android için ücretsiz iOS için 0.99 Usd fiyat etiketine sahip olan Mafia Rush oyununu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, yayınlanan Mafia Rush tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Mafia Rush Tanıtım Videosu


PAYLAŞ