Mad Bullets; Vahşi Batı Seni Bekliyor (Video) - Haberler - indir.com

Mad Bullets; Vahşi Batı Seni Bekliyor (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Orta seviyedeki grafiklerini göz ardı ettiğimizde son derece keyifli bir oyun deneyimi sunan Mad Bullets, Vahşi Batı'nın üç boyutlu tasarlanmış kasabasında kötü adamları haklamak için mücadele vereceğiniz ücretsiz bir nişancı oyunudur.

Tüm zamanların en kolay atış deneyimini yaşatmayı amaçlayan oyunda kötü adamların elinde rehin olan kasaba halkını kurtarmak için mücadele verecek ve önceden belirlenmiş olan rotada ilerleyerek onları silahınız ile vurmaya çalışacaksınız.

Mad Bullets

Karmaşık oyun kontrollerinden uzak kolaylık bir şekilde karakterinizi yönetebileceğiniz oyunda kötü adamlardan kaçmayı başaran kasaba halkına dikkat etmeniz ve onlara ateş etmemeniz gerekiyor.

50 seviye, 3 farklı mekan, 4 mini oyun, 200 farklı görevin yer aldığı oyunda çeşitli yükseltmeler yapabileceğiniz gibi birbirinden güçlü silah ve donanımlara da oyun içi satın alma yoluyla sahip olabilirsiniz.

Mad Bullets

Anlık eğlence arayan mobil kullanıcılar için tavsiye edeceğimiz Mad Bullets'i aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilir, yayınlanan Mad Bullets Oynanış Videosu'nu izleyebilirsiniz. Son olarak oyunun Android sürümünün de önümüzdeki günlerde yayınlanacağını ve sitemiz üzerinden duyuracağımızı da sizlerle paylaşalım.




Mad Bullets Oynanış Videosu


PAYLAŞ