MacOS İçin 10.13.2 Güncellemesi Yayınlandı - Haberler - indir.com

MacOS İçin 10.13.2 Güncellemesi Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-08 14:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Apple ürünlerinin işletim sistemleri için yeni güncellemeler yayınlamaya devam ediyor. Son olarak akıllı saat serisi olan Watch serisi için WatchOS 4.2 sürümünü yayınlayan Apple, şimdi ise Mac bilgisayarlar için yeni bir güncelleme yayınladı. Güncelleme birçok yeni özelliği içerisinde barındırırken, birçok iyileştirme ve eksik özelliklerde giderilmiş oldu. Mac bilgisayarlarda yer alan MacOS High Sierra işletim sisteminin ikinci güncellemesi olan Sierra 10.13.2 sürümü yayınlanmıştı. Yaklaşık 1 ay sonra ise birçok yenilik içeren 10.13.2 sürümü App Store ve tüm uyumlu Mac cihazlar için Yazılım Güncelleme bölümünden indirilebilir olarak kullanıcılara sunuldu.

Yeni güncelleme notlarına bakıldığında çokta büyük bir yeniliğin bulunduğunu söyleyemeyiz. Daha çok güvenlik üzerine yeniliklerin yer aldığı güncellemede ufak çaplı yeni özellikler bulunuyor. En dikkat çekici farklılık ise artık güncelleme ile Mac cihazlar üçüncü parti USB ses aygıtları ile uyumlu bir hale geldi. Dilerseniz güncelleme notlarına aşağıdan erişebilirsiniz.

Apple Güncelleme Açıklaması

'MacOS High Sierra 10.13.2 güncellemesi, Mac'inizin kararlılığını, uyumluluğunu ve güvenliğini geliştirir. Güncelleştirme tüm kullanıcılar için önerilir."

Bu güncellemede:

-Bazı üçüncü parti USB ses cihazlarına karşı uyumluluk getirildi.

- PDF belgelerini önizlerken VoiceOver navigasyonu geliştirildi.

- Braille ekranlarının mail ile uyumluluğu geliştirildi' ibareleri yer aldı.

 





PAYLAŞ