macOS High Sierra 10.13.3 Beta 5 Yayınlandı! - Haberler - indir.com

macOS High Sierra 10.13.3 Beta 5 Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-18 11:16:18
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Apple'ın yeni Mac bilgisayarlar için geliştiricilere sunmuş olduğu yeni High Sierra 10.13.3 Beta 5 sürümü yayınlandı. Apple tarafından kullanıcı deneyimini etkilememesi adına hataları düzeltme yolunda yeni güncellemeler sürekli yayınlanmaya devam ediyor. Özellikle geçtiğimiz günlerde Meltdown ve Spectre açıkları sonrasında güncelleme sunan Apple, şimdi ise App Store'da yer alan açık ile şifresiz bir şekilde App Store'un şifresi kırılabilir bir durumda olduğu için yeni önlemler yayınlanmaya başlandı.

Geliştiriciler için macOS High Sierra 10.13.3 Beta 5 sürümünü yayınlayan şirket güvenlik açıklarının kapatıldığını ve performans iyileştirmelerinin yapıldığını ifade ediyor. Ayrıca bu güncelleme ile beraber SDK tarafında yeni bir yenilikte görüyoruz. Geliştiricilere özgü olarak güncellenen SDK ve Xcode 9.2 ile beraber artık macOS High Sierra 10.13.3 için uygulamalar geliştirilebiliyor. Sizlerde bir geliştirici hesaba sahip iseniz, Mac App Store > Güncellemeler bölümünden gelen bu Beta sürümünü deneyimleyebilirsiniz.

macOS High Sierra 10.13.3 Beta 5 güncellemesini MacBook, MacBook Pro, Macbook Air, Mac mini, iMac ve Mac Pro modelleri alabiliyor.





PAYLAŞ