macOS Catalina 10.15.6 güncellemesi yayımlandı - Haberler - indir.com

macOS Catalina 10.15.6 güncellemesi yayımlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-13 13:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Mac kullanıcıları macOS Catalina 10.15.6 güncellemesi ile tanıştı. iOS 13.6.1 ve iPadOS 13.6.1 güncellemeleri ile kullanıcılarına sürpriz yapan Apple, Mac cihazlarını da ihmal etmedi.

macOS Catalina 10.15.6 güncellemesi görüntüyü iyileştiriyor

Birçok kişinin gözü bir süredir macOS Big Sur güncellemelerinde fakat Apple buna rağmen Catalina güncellemelerini de ihmal etmiyor. Tamamlayıcı bir yapıya sahip olan yeni sürüm 2 ana sorunu çözmek için piyasaya sürüldü.

macOS Big Sur Public Beta nasıl indirilir?macOS Big Sur Public Beta nasıl indirilir?

Söz konusu olan bu sorunların ilkini sanallaştırma yazılımlarında ortaya çıkan problemleri ile alakalı olduğu ifade edildi. Sanallaştırma teknolojisini kullanan uygulamaların istikrarlı bir biçimde çalışmama problemi giderildi.

macOS Catalina 10.15.6 büyüklüğü 27 inç olan, bu sene içerisinde satışa sunulan ve 5K ekran çözünürlüğü sunan iMac Retina modelinin ekranında meydana elen renk solması sorununu da ortadan kaldırdı. Bu sorun özellikle uyku modundan aktif kullanım haline geçilmesi esnasında oluşuyordu.

Bazı özellikler tüm bölgelerde veya tüm Apple aygıtlarında kullanılamayabilir. macOS Catalina 10.15.5 güncellemesinde Mac bataryalarının ömrünü uzatan ABD menşeli teknoloji firmasının kullanıcı odaklı projeler üretmeye devam edeceği de belirtildi.

"Bu güncelleme nasıl yüklenir?" sorusuna verilebilecek olan cevap son derece basit. Apple menüsünden Sistem Tercihleri sekmesine gelin ve Yazılım Güncelleme düğmesine tıklayın. İşlemleri sonuca erdirmek için bir aşama daha kaldı.

 Ekranda yer alan güncellemeyi yüklemek için Şimdi Güncelle yazısından yararlanın. Yeni sürüm hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı ve deneyimlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.



PAYLAŞ