Macera ve Heyecan Dolu Yarış Oyunu: Offroad Legends 2 (Video) - Haberler - indir.com

Macera ve Heyecan Dolu Yarış Oyunu: Offroad Legends 2 (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Dogbyte Games'in geliştirdiği Offroad Legends 2; canavar arabalar, 4x4 jeep'ler ve çöl kamyonlarıyla macera dolu deneyim vaad eden son derece eğlenceli bir mobil yarış oyunudur.

48 farklı pistte mücadele edeceğiniz oyunda temel amacınız; yolunuza çıkan engelleri aşarak ve çeşitli hareketleri yerine getirerek, bitiş çizgisini birinci olarak geçmek. Gerçekçi fizik motoruyla güçlendirilen oyunda araçların hareketleri de oldukça gerçekçi bir görsel deneyim sunuyor.

Offroad Legends 2

Kontrollerin dokunmatik ekran üzerinden yapıldığı oyunda 12 farklı araç çeşidi bulunuyor. Başlangıçta küçük bir kamyonet ile yarışacağınız oyunda, başarı elde ettikçe yeni araçların kilitlerini açtırabiliyorsunuz. Ayrıca oyunda kazandığınız paralar ile de aracınızı geliştirebiliyor ve yarışlara daha güçlü bir şekilde katılabiliyorsunuz.

MFI kontrolcü ve Game Center desteğinin bulunduğu Offroad Legends 2'de çocuklar için kolay geçilebilen pistlerde yer alıyor. Ayrıca oyunda gerçek araç sesleri ve hava durumu efekleri kullanılmış.

Android tarafından ücretsiz, iOS tarafında ise 0.99 dolar fiyat etiketine sahip olan Offroad Legends 2'yi aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, geliştiricinin yayınladığı Offroad Legends 2 oynanış videosunu izleyerek, oyun hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.




Offroad Legends 2 Oynanış Videosu


PAYLAŞ